Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Важлива інформація! Припинення водопостання Свердловина № 7 (Комунхоз)!

Важлива інформація! Припинення водопостання Свердловина № 7 (Комунхоз)!

Сьогодні, 29.03.2019 року, у зв'язку з виходом з ладу глибинного насосу, що піднімає (накачує)  воду з артезіанської свердловини в резервуар питної води Свердловина №7   (Комунхоз) було припринено водопостачання по вулицях:

15:50 29.03.2019

Держпродспоживслужба  інформує!

Держпродспоживслужба інформує!

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств  всіх форм власності   та  підприємства,  які займаються реалізацією засобів захисту рослин!

14:21 29.03.2019

28 березня в селищному будинку культури відбувся благодійний концерт за участі апарату Веселівської селищної ради під назвою  «Разом ми - сила».

28 березня в селищному будинку культури відбувся благодійний концерт за участі апарату Веселівської селищної ради під назвою  «Разом ми - сила».

Апарат Веселівської селищної ради висловлює щирі слова вдячності працівникам селищного Будинку культури і дозвілля в організації та проведенні благодійного концерту. 28 березня в селищному будинку культури відбувся благодійний концерт за участі апарату Веселівської селищної ради під назвою  «Разом ми - сила». Проводився концерт з метою збору коштів на оплату  транспортних послуг для перевезення багатофункціональних ліжок з-за кордону для КП «Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Веселівської селищної ради.

14:16 29.03.2019

Увага! Відключення електропостачання!

Увага! Відключення електропостачання!

В зв'язку з ремонтними роботами, 02 квітня 2019 року в с. Новоолександрівка, протягом дня буде відсутнє електропостачання по 15 хв., приблизно  о  9.00 та 16.00 год. 

13:35 29.03.2019

Управління земельними ресурсами на території Веселівської селищної територіальної громади

Управління земельними ресурсами на території Веселівської селищної територіальної громади

27 березня відбулося перше засідання робочої групи щодо узгодження технічного завдання на розробку комплексної документації щодо управління земельними ресурсами на території Веселівської селищної територіальної громади, яке проведено з метою реалізації Програми місцевого системного розвитку, що виконується в рамкаї проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку». 

11:02 27.03.2019

Обласний  етап  Всеукраїнського  конкурсу з початкового технічного моделювання

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу з початкового технічного моделювання

23 березня  вихованці     гуртка  «Моделювання найпростіших технічних  об’єктів»  ПКЗ «БДЮТ»  Веселівської   селищної  ради   Литвинов   Анатолій   і  Кульпович  Марія під керівництвом   керівника гуртка  Гапонова  Ігоря  Миколайовича  прийняли  участь у обласному  конкурсі з початкового технічного моделювання для молодших школярів «Сильна Україна – запорука миру» за темою «Спеціальний транспорт», який проходив  на базі  КЗ «Запорізький обласний Центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» .

16:14 26.03.2019

До уваги безробітних, які працюють на виборах

До уваги безробітних, які працюють на виборах

31 березня 2019 року в Україні відбудуться чергові вибори Президента України. Багатьох безробітних громадян, які офіційно перебувають на обліку в службі зайнятості, турбує питання чи дозволяє їм законодавство працювати під час підготовки і проведення виборів.

09:15 26.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь