Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання з ювілеєм

Вітання з ювілеєм

З важливою датою, з великим ювілеєм – 90 років, з віком мудрості і гордості 25 березня 2019 року привітали працівники комунальної установи «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради  Скуратову Тамару Іванівну, яка знаходиться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома. 

09:03 26.03.2019

У  КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» провели  прибирання з метою благоустрою прилеглої до школи території.

У КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» провели прибирання з метою благоустрою прилеглої до школи території.

Присвятити годинку свого особистого часу на упорядкування території школи до ладу зовсім не важко. Особливо, коли до роботи підходити гуртом та з посмішкою. Результатом спільних зусиль стала чиста, причепурена територія школи!

08:54 26.03.2019

Озеленення території села Новоолександрівка

Озеленення території села Новоолександрівка

В центрі села Новоолександрівка  працівниками ТОВ «Деметра»  було висаджено 30 ялинок та 30 садженців  туї. Ініціаторами озеленення території села  стали директор ТОВ «Деметра» Слободенюк П.П. та депутат Веселівської селищної ради Лапицький С.М.  

17:16 25.03.2019

Перемоги веселівських борців

Перемоги веселівських борців

20 березня  у м.Запоріжжя відбувся чемпіонат Запорізької області з боротьби вільної у якому взяли участь вихованці Веселівської ДЮСШ.

13:15 25.03.2019

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Керуючись розпорядженням селищного голови від 21 березня 2019 року №84 перенести засідання виконавчого комітету з 29 березня  2019 року та провести засідання  2 квітня 2019 року  в 14-00 в актовій залі селищної ради

09:15 25.03.2019

20 березня 2019 року на базі КЗ «Районна різнопрофільна гімназія» було проведено ІІ етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

20 березня 2019 року на базі КЗ «Районна різнопрофільна гімназія» було проведено ІІ етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Цього року 6 найкращих команд дружин юних пожежних закладів освіти Веселівської селищної ради та Чкаловської сільської ради змагалися за пра­во представляти Веселівський район  у зональному етапі.

16:45 21.03.2019

Розпочато роботи зі встановлення пам’ятника бджолі.

Розпочато роботи зі встановлення пам’ятника бджолі.

Влітку на території нашої громади відбувається традиційний  щорічний фестиваль «Свято меду» в с. Мала Михайлівка. Тому, коли члени громадської  організації «Спілка бджолярів» звернулися   до селищної ради з ідеєю створення та встановлення пам’ятнику бджолі  на території селища, селищний голова схвалив цю ідею та місце розташування бджоли було визначено  біля  дитячого майданчика в центрі селища. Сьогодні громадська організація «Спілка бджолярів» розпочала роботи із встановлення  основи та каркасу пам’ятника бджолі, який уособлює працелюбність українців, а бджілка-трудівниця має надихати на чесну активну працю.

15:55 21.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь