A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

КП «ВОДОКАНАЛ» ІНФОРМУЄ

Дата: 26.06.2019 16:06
Кількість переглядів: 752

       Шановні абоненти наголошуємо, що з 01.05.2019 вступили в силу нові положення Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 09.11.2017 року №2189-VIII , який регулює відносини, що виникають у процесі надання та споживання житлово-комунальних послуг.

        Згідно п.5 ст.8 та п.4 ст. 26, КП «Водоканал»  направляє боржникам листи-попередження про суму боргу, в разі не сплати протягом 30 днів, з дня отримання споживачем листа –попередження, КП «Водоканал»  вимушений  припинити  надання водопостачання та водовідведення.

      Повторне підключення водопостачання та водовідведення буде відновлюватись за рахунок споживача протягом наступного дня з дати повного погашення заборгованості.

     У разі несвоєчасного здійснення платежів за комунальні послуги споживач зобов'язаний сплати пеню в розмірі 0,01 відсотка суми боргу за кожен день прострочення. Загальний розмір сплаченої пені не може перевищувати 100 % загальної суми боргу

             Комунальне підприємство «Водоканал» звертає Вашу увагу, що для проведення розрахунків за водопостачання, абоненти, які мають пільги зобов’язані передавати показники лічильника щомісяця до 23 числа, інші споживачі до 29 числа за       тел. 21557 та за мобільними телефонами контролерів, які вказані у квитанції.

       Контролер повинний перевіряти достовірність показників лічильника, а також  перевіряти наявність та цілісність номерних пломб і індикаторів магнітного  поля (антимагнітні пломби). 

       У разі відсутності фактичного споживання послуг (не передані показники лічильника) пільга та субсидія не надається. За не своєчасне передавання показників КП «Водоканал» відповідальність не несе. 

        Комунальне підприємство «Водоканал» звертає Вашу увагу, що з 01.05.2019 року змінилися тарифи на водопостачання та водовідведення, а саме за 1 м3 з ПДВ

Водопостачання :

населення – 28,01 грн.

бюджетні – 32,21 грн.

інші – 42,01 грн.

 

Водовідведення :

населення – 25,21 грн.

бюджетні – 28,99 грн.

інші – 37,82 грн.

 

    Для користування послугами з централізованого водопостачання та водовідведення в першу чергу необхідно заключити договір, а також КП  «Водоканал» просить усіх абонентів з ким укладений договір до 20.06.2016 року, заключити новий договір у новій редакції:

          Для укладення договору необхідно пред’явити копії документів:

  • паспорта та іден. кода власника житлового будинку;
  • документ на право власності;
  • документ який підтверджує наявність пільги;
  • довідку про склад сім’ї.

Для довідок: тел. 2-15-57. Приймальні дні – вівторок, четвер.

Комунальне підприємство «Водоканал» звертає Вашу увагу, що згідно Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України», затвердженого Наказом Мінжитлокомунгоспу від 27.06.2008 року № 190 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07.10.2008 року за № 936/15627 (далі-Правила), вимог ст.20 Закону України «Про житлові – комунальні послуги», ст.22 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання» та Закону України «Про житлові –  комунальні послуги» Ваш лічильник повинен пройти один раз на чотири роки державну повірку.

         У зв'язку з цим просимо Вас перевірити відсічний кран на працездатність і стан водопроводу. Якщо відсічний кран не працює або водопровід у поганому стані, то необхідно з'явитись у відділ реалізації для написання заяви на отримання дозвілу для проведення ремонтних  робіт.
         У разі ігнорування прохання про проведення держповірки приладу обліку споживання холодної води , комунальне підприємство вимушене буде вжити заходів щодо усунення виявлених порушень, а саме підприємство має право проводити нарахування спожитої питної води у розміри 8 куб.м. на одну особу, згідно Висновку складеного Державним підприємством «Розрахунковий центр послуг», а також зупинити  централізоване водопостачання та водовідведення для повного усунення зауважень

 

Адміністрація КП « Водоканал»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь