A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розширена колегія Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з питання «Реалізація Концепції «Нова українська школа»

Розширена колегія Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з питання «Реалізація Концепції «Нова українська школа»

18 квітня 2019 року у приміщенні Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівської школи Долинської сільської ради Запорізького району брала участь делегація закладів освіти Веселівської селищної ради у розширеній колегії Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з питання «Реалізація Концепції «Нова українська школа» у закладах загальної середньої освіти області у 2018 році та завдання щодо подальшого впровадження у 2019/2020 навчальному році». Під час засідання колегії представники освітньої галузі Запорізької області мали можливість ознайомитися з виставкою «Новий освітній простір» та демонстрацією практичних занять з основ робототехніки та IT-технологій.

14:47 19.04.2019

20 квітня – Український День навколишнього середовища (День довкілля)

20 квітня – Український День навколишнього середовища (День довкілля)

Щороку в третю суботу квітня відзначається Український день довкілля. Це свято з'явилося  завдяки підписанню спеціального президентського указу в 1999 році. У нашому житті охорона природи має надзвичайно важливе значення. Залежність людини від стану навколишнього середовища стає дедалі очевиднішою. Господарська діяльність людини змінює ландшафти, порушує зв'язки в природі, що встановлювалися протягом мільйонів років. І природа часто не в змозі відновити порушену рівновагу. Тепер, у період бурхливого розвитку науки і техніки, для блага самої ж людини необхідно, щоб її взаємодія з природою відбувалася в ро­зумних межах. Відомо, що забруднення атмосферного повітря спричинює зміну термічного режиму, завдає шкоди здоров'ю людини.

12:10 19.04.2019

Відбулося засідання сесії

Відбулося засідання сесії

18 квітня  в актовій залі селищної ради відбулося позачергове засідання 73 сесії 7 скликання. Депутатами   розглянуто   питання  черги денної та прийнято  відповідні рішення.

10:55 19.04.2019

Увага! Відсутнє водопостачання!

Увага! Відсутнє водопостачання!

У зв'язку з ремонтними роботами, 19 квітня, буде  відключено водопостачання свердловини № 7 (комунхоз) та свердловини № 8 (ялинки) до 17-00 Свердловина № 7 (комунхоз): вул.Центральна, Веселівська, Молодіжна, Вишнева, Хліборобна, Козацька, Пушкіна, Першотравнева, Бобрових, Зелена, Покровська. Свердловина № 8 (ялинки): вул Лісова, Миру, Шевченко, Горького

09:57 19.04.2019

Працівники закладів освіти Веселівської селищної ради взяли участь у районному кущовому семінарі

Працівники закладів освіти Веселівської селищної ради взяли участь у районному кущовому семінарі

16 квітня 2019 року працівники закладів освіти Веселівської селищної ради брали участь у районному кущовому семінарі, проведеному у рамках Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини, на базі КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ступенів Чкаловської сільської ради».

08:53 19.04.2019

Візит представників Програми «U-LEAD  з Європою»

Візит представників Програми «U-LEAD  з Європою»

16 квітня на території  нашої громади з моніторинговою місією перебували представники Програми «U-LEAD  з Європою» та радниця з регіонального розвитку Ксенія Божкова, щоб подивитися на успіхи  яких досягла Веселівська ОТГ за час існування та впровадження реформи децентралізації.

16:50 18.04.2019

ТРЕНІНГ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ МИСТЕЦТВА

ТРЕНІНГ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ МИСТЕЦТВА

15 - 21 квітня на базі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» Веселівської селищної ради вчителі початкових класів беруть участь у тренінгу «Мистецтво в освітньому середовищі Нової Української школи», організованому в рамках реалізації концепції «Нова українська школа».

14:29 18.04.2019

Відбулися засідання комісій

Відбулися засідання комісій

У зв’язку з підготовкою до позачергової 73 сесії, 17 квітня,   в актовій залі селищної ради відбулися засідання комісій з питань :

17:10 17.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь