A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Голова громади провів виїзний прийом в с. Широке

Дата: 24.07.2019 14:38
Кількість переглядів: 544

Фото без описуВже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить керівництво селищної ради. Вони дають змогу таким чином не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблемами громади.

Черговий  виїзний прийом здійснено 24 липня 2019  року головою селищної  ради Петром Миколайовичем Кіяшко в селі Широке.

Прийом громадян проведено за участю керуючого справами Грибко В.Д., заступника селищного голови Костюк Л.П. та начальника відділу ЖКГ Веселівської селищної ради Куц С.В.

В ході спілкування до керівників селищної ради зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності села, своїми проблемами та негараздами.

Громадянами порушувались  питання щодо неналежного мобільного зв’язку та відсутності  інтернету, освітлення вулиць,  ремонт спортивної зали та встановлення металевих решіток на вікна, покіс трави на кладовищі в с. Авангард,  встановлення перил на сходах в поштовому відділенні, перенесення та облаштування місця для проведення свята Івана Купала  та інших святкових заходів, інше.

В ході проведення прийому керівництвом  були   проаналізовані питання, порушені   громадянами,   надані кваліфіковані консультації та  рекомендації по вирішенню звернень. Питання, які потребують додаткового вивчення, взято на контроль.

Виїзний прийом відбувся в діловій конструктивній обстановці, в ході спілкування жителі отримали кваліфіковані відповіді на усі задані запитання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь