A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Демонстрація пожежної техніки та обладнання підрозділу ДПРП-13 ГУ ДСНС

Дата: 14.11.2017 10:46
Кількість переглядів: 566

Фото без опису

З 01 листопада у Запорізькій області стартував Місячник безпеки життєдіяльності. Місячник безпеки передбачає проведення різноманітних заходів: єдиних тижнів безпеки, лекцій, екскурсій, конкурсів, вікторин, бесід.

          З метою запобігання виникнення надзвичайних подій, учасниками яких є діти та підлітки, а також, закріплення знань, умінь і навичок, отриманих під час вивчення шкільного курсу «Основи здоров’я» та відпрацювання дій у випадках виникнення надзвичайних ситуацій, у тому числі пожеж,   заклади освіти Веселівської селищної ради активно співпрацюють  з Веселівським районним сектором ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

          Пожежні-рятувальники Веселівщини намагаються постійно проводити просвітницьку роботу з населенням, а особливо з дітьми. Прикладом такої співпраці є захід, який пройшов 13 листопада у КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» для учнів старших класів загальноосвітніх навчальних закладів селища.  Дітей привітав заступник начальника Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області полковник служби цивільного захисту Головань Микола Миколайович.

          Спеціалісти Веселівського районного сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області відпрацювали техніку гасіння пожежі за допомогою первинних засобів пожежогасіння, розповіли про бойовий одяг та основне пожежно-технічне озброєння,  провели демонстрацію пожежної техніки та обладнання,  організували вікторини та конкурси, які дуже захопили дітей.          

          На згадку про зустріч пожежні-рятувальники подарували учням інформаційні плакати з питань безпеки життєдіяльності, буклети, листівки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь