A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Шановні мешканці Веселівської громади!

Дата: 22.01.2017 08:18
Кількість переглядів: 692

Фото без описуСьогодні наша держава святкує одне з найважливіших національних свят – День Соборності України!


98 років тому, 22-го січня 1919 року, Українська Народна республіка та Західноукраїнська Народна республіка об’єдналися й утворили єдину, тобто соборну українську державу.

 

Проголошення Акту Злуки увійшло в історію українського народу як свято національної єдності. Цей день став символом об’єднання України.

Особливого значення ця історична дата набула після проголошення незалежності України у 1991 році. Тож відзначення Дня Соборності символізує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність та монолітність української нації.

Сьогодні Україна переживає найважчі часи за всю історію незалежності. Перед нашою державою постали нові виклики.

На Сході України відстоюють територіальну цілісність, свободу і незалежність нашої Вітчизни українські війська та патріоти, і дуже часто ціною власного життя.
Ми всі віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю тисяч незламних борців, її незалежність – навіки залишатимуться непорушними. Адже саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – сильної й високорозвиненої, духовно багатої, вільної й демократичної, європейської України.
Дякую всім вам, шановні жителі Веселівської територіальної громади, за довіру і витримку. За те, що сьогодні місце, де ми живемо, з гордістю носить ім’я Веселівської об’єднаної територіальної громади.

За минулий рік ми довели, що тільки у єднанні можемо досягти спільної мети – власними силами покращити своє життя.

Ми вміємо результативно працювати, досягати успіхів кожен на своєму робочому місці. І нині мусимо це робити з подвоєними зусиллями, потроєною енергією і зібраними в кулак емоціями. Це те, що зараз потрібно для зміцнення нашої української держави. Нехай любов до рідної землі й патріотизм стосовно нашої спільної Батьківщини спонукає вас на добрі справи, які примножать славу Веселівщини та принесуть мир і спокій нашій державі.
З нагоди свята бажаю всім вам, дорогі веселівці, міцного здоров’я, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє нашого селища, сіл та України – єдиної і неподільної, соборної держави !

Слава Україні!

З повагою,

голова Веселівської ОТГ

Петро Кіяшко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь