A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Ювілей почесної людини

Дата: 20.01.2017 15:19
Кількість переглядів: 1020

Фото без описуСьогодні свій 75-річний ювілей відзначає голова ради ветеранів Веселівської селищної ради, колишній голова селищної ради Масліч Володимир Михайлович.

Вшанування ювіляра відбулось у залі засідань селищної ради. Зі святом іменинника привітали селищний голова голова Петро Миколайович Кіяшко, голова Веселівської районної ради ветеранів Василь Павлович Орел, почесні ветерани селища Павло Миколайович Кузьмінов та Василь Іванович Бєліков, керуюча справами селищної ради Валентина Дмитрівна Грибко.

 

Фото без описуВ урочистій обстановці за клопотанням районної ради ветеранів, рішенням виконкому селищної ради від 22.12.2016 Петро Миколайович вручив Володимиру Михайловичу медаль «За заслуги перед громадою» та подяку Веселівської селищної ради.

Від колективу працівників селищної ради Володимиру Михайловичу вручили квіти.

У свої 75 Володимир Михайлович залишається оптимістом, він не стоїть осторонь усіх подій, що відбуваються в селищі, з радістю зустрічається з молоддю, ділиться своїми спогадами, життєвим досвідом. Та найголовнішим завданням для нього є турбота про ветеранів та пенсіонерів селища.

Нагадуємо, що народився ювіляр 20.01.1942 року у нашому селищі. Отримав середню освіту, після служби в армії працював головою ДСТ «Колгоспник», пізніше – вчителем фізкультури. З 1973 року перебував на керівних посадах у колгоспі ім. Калініна. З 1976 по 1982 роки очолював Веселівську селищну раду. На цій посаді йому вдалося зміцнити комунальне господарство Веселого, покращити благоустрій селища.

Після 1982 року працював директором друкарні, заступником начальника відділу соцзабезпечення, начальником групи з матеріально-технічного забезпечення шкіл району.

З 2002 року перебуває на заслуженому відпочинку, але це не заважає йому бути активним учасником громадського життя нашого селища.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь