Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс дитячих малюнків "Моя майбутня професія"

Конкурс дитячих малюнків "Моя майбутня професія"

    2 березня 2016 року Веселівський районний центр зайнятості спільно з учнями 4-7 класів Веселівської загальноосвітньої школи №1 проводив конкурс дитячих малюнків «Моя майбутня професія» серед дітей .

13:26 09.03.2016

9 березня виповнюється 202 роки з дня народження Тараса  Григоровича Шевченка

9 березня виповнюється 202 роки з дня народження Тараса Григоровича Шевченка

9 березня українство у всьому світі вшановує свого Генія і Пророка – Тараса Григоровича Шевченка, який став натхненником у творчості для багатьох поетів, письменників, художників, скульпторів. Його називають апостолом правди і свободи, нескореним борцем за волю України. Це національний символ, своєрідний бренд української літератури у світі. Сказати про великого поета щось абсолютно нове важко, адже його доля і творчість вивчаються ось уже майже 160 років.

08:54 09.03.2016

5 березня у спортивному залі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2» відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради проведено відкритий кубок Веселівської територіальної громади з баскетболу серед чоловіків.

5 березня у спортивному залі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2» відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради проведено відкритий кубок Веселівської територіальної громади з баскетболу серед чоловіків.

      5 березня у спортивному залі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2» відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради проведено відкритий кубок Веселівської селищної територіальної громади з баскетболу серед чоловіків. Для участі у турнірі зібралися 5 команд : збірна учнів та випускників Веселівської районної різнопрофільної гімназії, «Руслан» (с.Менчикури), «Ізвєстія» (с.Широке), с.Покровка (Херсонської області) та команда с.Калинівки. У результаті напружених змагань у боротьбі третє місце зайняли баскетболісти збірної Веселівської районної різнопрофільної гімназії, срібним призером стала команда «Руслан» (с.Менчикури), а чемпіонами турніру стала молода команда «Ізвєстія» (с.Широке). Склад команди переможниці: Білий Володимир, Білий Владислав, Бойцан Артем, Мартинюк Роман, Стриж Едуард, Сухонос Сергій, Толоконніков Станіслав. Гравці команди «Ізвєстія» висловлюють щиру подяку депутату Веселівської районної ради Рудському С.В. за допомогу в організації участі команди у кубку.

21:01 05.03.2016

Вітання з нагоди свята - 8 березня.

Вітання з нагоди свята - 8 березня.

Любі жінки! Голова Веселівської селищної територіальної громади, депутатський корпус та члени виконавчого комітету Веселівської селищної ради щиро і сердечно вітають Вас із весняним святом – 8 березня. Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола Вас панують любов і гармонія, а на Вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо Вам щастя й вдачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

09:12 04.03.2016

ДПІ інформує : На Запоріжжі підприємство намагалось ухилитись від сплати 4,7 млн. грн. податків

ДПІ інформує : На Запоріжжі підприємство намагалось ухилитись від сплати 4,7 млн. грн. податків

Нещодавно співробітники оперативних підрозділів ГУ ДФС у Запорізькій області розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.212 КК України у відношенні посадових осіб одного з підприємств Запорізької області, які підозрюються в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.

09:15 03.03.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь