A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Урочиста зустріч присвячена Міжнародному дню жінок-8 березня!

Дата: 04.03.2016 15:30
Кількість переглядів: 873

 

    Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту і від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові. В цей день ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне на землі. 8 березня - радісний день для кожної жінки, адже завдяки цьому весняному святу прекрасна половина людства, отримуючи щирі вітання, добрі побажання, забуває про численні турботи і насолоджується увагою рідних, близьких, колег.

    4 березня у Веселівському будинку культури відбулася урочиста зустріч та святковий концерт присвячений Міжнародному дню жінок – 8 березня.

 

    Голова Веселівської селищної територіальної громади Петро Миколайович Кіяшко відкрив урочисту зустріч та  від щирого серця привітав зі святом усіх присутніх жінок. З нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня та за вагомий особистий  внесок у соціально-економічний розвиток громади почесними грамотами та цінними подарунками було нагороджено: Вовк Лідію Анатоліївну, Рудську Марію Максимівну, Булгакову Ганну Володимирівну, Шляхову Ларису Іванівну, Філь Галину Богданівну, Нідзельську Ірину Ігорівну, Луків Оксану Сергіївну, Грищенко Світлану Павлівну, Азманову Вікторію Олексіївну, Квашук Людмилу Богданівну та Данильченко Ірину Павлівну.    

 

 

    Також жінок привітали голова Веселівської державної адміністрації Мігуля Іван Іванович та голова Веселівської районної ради Цвіліховський Олександр Леонідович.   

    Атмосферу свята створювали працівники Веселівського будинку культури, вихованці дитячого танцювального колективу «Статус», вокально-інструментальний ансамбль козаків війська запорізького низового, а також учні дитячої музичної школи. На завершення всіх жінок вітав вокально-інструментальний ансамбль «Веселяни».

 

 

    Вдячні глядачі супроводжували виступи аплодисментами та своїми добрими посмішками.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь