A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

35-річчя Широківського будинку культури

Дата: 09.03.2016 10:44
Кількість переглядів: 2321

Фото без опису

       6 березня 2016 року жителі села Широке відзначили славний ювілей - 35-річчя свого улюбленого Будинку культури. Ось уже більше ніж три десятки років він є справжнім центром дозвілля для жителів села. Завдяки подвижницькій праці працівників культури та активній життєвій позиції жителів села будинок культури став місцем відпочинку, зустрічей, перших побачень, місцем, де жителі села спільно зустрічають свята і відзначають ювілейні дати, вшановують ветеранів Великої Вітчизняної війни. Багато жителів села ще підлітками приходили в ці гостинні стіни, а сьогодні ведуть сюди своїх дітей.

Фото без опису          На святковому вечорі зібралися справжні друзі Будинку культури і помічники його працівників. Багато добрих слів і побажань було сказано зі сцени. Тепло і сердечно привітав культпрацівників голова Веселівської селищної територіальної громади Петро Миколайович Кіяшко. Особливі слова подяки він адресував  колективу Будинку культури, а також привітав художнього керівника Мінакова Сергія Вікторовича з 55 річним ювілеєм, який він святкував 7 березня.

Фото без опису

     Широке по праву вважається найспівучим селом нашої громади. Доказом тому став показаний в святковий день великий концерт, який представив весь блиск місцевої самодіяльної творчості. . На святі були присутні багато гостей, які не скупилися на привітання і побажання з нагоди ювілею. Добрі слова на адресу культпрацівників прозвучали від старости села Широке Єрещенко Л.В., керівника ДП  «ДГ Ізвєстіє» та депутата Веселівської районної ради Рудського С.В.

Фото без опису Фото без опису

     Працівники культури, які працюють та працювали на протязі всього історичного шляху сільського будинку культури , внесли неоціненний вклад у становлення своєї установи. Віддаючи улюбленій справі всі сили, талант, творчу енергію, вони змогли домогтися того, що місце їх роботи стало воістину Храмом Культури. А поодинці такого результату не досягти.

Фото без опису Фото без опису

     Цінним гостем стала  Факарді Т.К., яка у свій час була директором Широківського будинку культури,  вона створила  вокальний ансамбль «Барвінок», який був дуже відомий на протязі довгих років.  Напевно, вміння бути вдячними і не забувати навіть про  невелику, на перший погляд, допомогу або просто підтримку стало однією з причин довгого і плідного співробітництва. Хочеться вірити, що у Широківського Будинку культури попереду не менше прекрасне творче майбутнє. І побажати, щоб ніколи не згасав привітний світ його вікон, і жителів села завжди сюди манили б затишок, тепло, доброзичлива атмосфера. Міцного всім здоров'я, творчих успіхів, благополуччя і щастя!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь