A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Конкурс дитячих малюнків "Моя майбутня професія"

Дата: 09.03.2016 13:26
Кількість переглядів: 3463

    2 березня 2016 року Веселівський районний центр зайнятості спільно з учнями 4-7 класів Веселівської загальноосвітньої школи №1 проводив конкурс дитячих малюнків «Моя майбутня професія» серед дітей .

   Представлені на конкурс дитячі роботи були різні за композицією, сюжетом та технікою виконання. І хоча мрії з роками можуть змінитися, проте учасники конкурсу вже зараз замислюються над тим, який фах обиратимуть в майбутньому. За допомогою олівців, фломастерів і фарб, використовуючи фантазію і творчі здібності, діти розповідали про свої майбутні професії.

   Створення сприятливих умов для реалізації творчого потенціалу школярів, формування мотивації до усвідомленого вибору майбутньої професії та позитивного ставлення до актуальності робітничих професій – стало метою проведення конкурсу, і ще одним кроком служби зайнятості в допомозі школярам пізнати світ професій та в майбутньому здійснити правильний вибір свого професійного майбутнього.

    Роботи школярів, як і їхні мрії – дуже різноманітні. Діти мріють бути лікарями та актрисами, бібліотекарями, будівельниками, садівниками, вихователями, космонавтами, міліціонерами, трактористами, а також кухарями, перукарями, електрогазозварниками, учителями та художниками.

    Діти з великою відповідальністю та зацікавленістю віднеслися до даного заходу. Авторів найкращих малюнків було нагороджено почесними грамотами.

   Активна участь у даному заході такої кількості дітей стала підтвердженням небайдужості молодого покоління до власної долі, до вибору професії, яка в подальшому стане запорукою успішної трудової діяльності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь