A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

КЗ «Веселівська ЗОШ I-III ступенів № 2» Веселівської селищної ради оголошує додатковий набір другого першого з української мовою навчання.

Шановні батьки, у навчальному закладі створені всі необхідні умови для всебічного розвитку навчання та виховання дитини: сучасна їдальня,  спортивний та тренажерний зали, сучасний майданчик з вуличними тренажерами, майстерні-студії: «Стиль Веселе», «Країна мрій»,  образотворчого мистецтва «Палітра».  

15:45 17.08.2017

Отримання чергового обладнання придбаного за кошти ТОВ «Монсанто»

Плідна співпраця з товариства з обмеженою відповідальністю  «Монсанто Україна» дає вагомі результати. На початку серпня Веселівський ПАЛ отримав в рамках реалізації програми соціальних інвестицій «Україна–житниця майбутнього» черговий комплект навчального обладнання на загальну суму 80 тис. грн. для створення сучасних умов для проведення занять у Веселівському професійному аграрному ліцеї.                    

15:37 17.08.2017

ОГОЛОШЕННЯ: УВАГА КОНКУРС

Веселівська селищна територіальна громада (об'єднана) Веселівського району Запорізької області ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування: спеціаліста ІІ категорії       відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики виконавчого комітету Веселівської селищної ради.    

13:32 17.08.2017

Новий рівень міжнародної співпраці Веселівської ОТГ

8-10 серпня 2017 РОКУ  з офіційним робочим візитом по запрошенню словацького підприємства Telegrafia перебувала делегація з України в складі начальника управління оповіщення, телекомунікацій та інформаційних технологій ДСНС України Кравченко Владислава, заступника начальника управляння Заводюка Василя,  директора  Департаменту з питань цивільного захисту мобілізаційної та оборонної роботи Донецької області   Кобижча Валерія, директор Донецького відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Вівдич Артема та    заступника селищного голови Дяченко Олексія.       

10:59 17.08.2017

Апаратне навчання.

Сьогодні 16.08.2017 р. в залі засідань Веселівської селищної ради відбулося апаратне навчання для представників апарату селищної ради, комунальних підприємств, навчально-виховних та освітніх закладів громади. Метою навчання було ознайомлення з порядком заповнення інформаційної картки проекту регіонального розвитку, який може реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.          

17:02 16.08.2017

Засідання постійних комісій Веселівської селищної ради

В зв’язку з підготовкою до позачергового засідання 36 сесії 7 скликання (2 пленарне засідання)  15.08.2017 року були проведені засідання постійних  комісій зпитань : 1. Місцевого самоврядування, охорони прав людини, законності , депутатської діяльності та етики. 2. З питань соціально-економічного розвитку селища, планування бюджету, фінансів, підприємництва та торгівлі.

16:55 15.08.2017

ОГОЛОШЕННЯ

Веселівська селищна територіальна громада (об'єднана) Веселівського району Запорізької області ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування: спеціаліста І категорії       Веселівської селищної ради.    

08:48 15.08.2017

Свято меду

19.08.2017 року 16.00 год.   в селі МАЛА МИХАЙЛІВКА , за підтримки Веселівської ОТГ,  відбудеться "СВЯТО МЕДУ" Запрошуємо жителів та гостей громади взяти участь у  святкуванні

09:46 14.08.2017

ОГОЛОШЕННЯ

Веселівська селищна територіальна громада  Веселівського району Запорізької області ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування: начальника відділу  з питань внутрішньої та інформаційної політики виконавчого комітету Веселівської селищної ради.  

09:22 14.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь