Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Траєкторія» - освітньо-грантова програма для військових та ветеранів

«Траєкторія» - освітньо-грантова програма для військових та ветеранів

Мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережа мультимаркетів «Аврора» ініціювали освітньо-грантову програму для українських військових і другого з подружжя, щоб допомогти у створенні та масштабуванні власної справи.

13:08 24.05.2024

Освітні виклики та підтримка громади у військовий час: досвід Веселівської громади.

Освітні виклики та підтримка громади у військовий час: досвід Веселівської громади.

Освіта є однією з основних сфер життєдіяльності кожної громади, і існування цієї сфери в такий складний час є викликом. Учасниками цього процесу є не тільки селищна рада та вчителі, а й школярі, батьки та партнери, які допомагають у забезпеченні навчального процесу. Нам необхідно почути кожного учасника цього процесу для якомога більшого врахування всіх думок. Ми намагаємось використовувати кожну можливість.

13:22 21.05.2024

Підтримка дітей під час війни

Підтримка дітей під час війни

Щоб підтримати маленьких українців та їхніх батьків Веселівська селищна військова адміністрація намагається  створювати  різноманітні заходи для розвитку, психологічного розвантаження та відпочинку. У співпраці з департаментом соціального захисту населення Мелітопольської РДА діти Веселівщини відпочивали  у ДПУ«МДЦ «Артек»,  під час відпочинку з дітьми цілодобово працювали досвідчені педагоги-вихователі, які допомагали кожному вихованцю розкрити свої здібності та реалізувати творчі можливості. Також протягом відпочинку діти спілкувались з однолітками, мали цікаву та змістовну роботу за різними напрямками навчання та виховання. У таборі організатори, зокрема, проводили заняття в спортивних секціях,  організовували туристичні походи, естафети та конкурси, фестивалі дитячої творчості, гурткові роботи, сеанси переглядів кінофільмів, дискотеки. Попри те, що у табірній зміні було кілька сотень дітей з кількох регіонів, талановиті діти Веселівської громади й там зуміли про себе заявити, 14-річна Ольга Б. була  обрана мером співдружності  «Артек Закарпаття» і усі три тижні, разом із вихователями, вигадував та організовував цікаве дозвілля для учасників, дві дитини були обрані  старостами товариства та 1 дитина заступником старости.

13:55 16.05.2024

16 травня – День вишиванки.

16 травня – День вишиванки.

Це свято не лише нашого національного одягу, а й нашої культурної спадщини, ідентичності та традицій. Вишиванка – це символ, який об’єднує нас, нагадує про наші корені та зв’язок з предками.

11:35 16.05.2024

Щедрість душі непереможна!

Щедрість душі непереможна!

Сьогодні ми висловлюємо нашу безмежну подяку та повагу творчому об'єднанню працівників культури Запорізької області. Ці надзвичайні люди - справжні герої нашого часу. Вони не тільки прославляли українську культуру протягом усього життя, але й стали справжнім символом віри та міцності в найважчі часи.

13:57 13.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь