A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вчимося залучати громадян до процесу ухвалення рішень

Вчимося залучати громадян до процесу ухвалення рішень

У межах проекту «Відповідальне управління громадою» 22 листопада в               м. Запоріжжя відбувся тренінг на тему: «Публічні консультації як можливість впровадження належного діалогу «влада-громада»» в якому взяли участь представники нашої громади: керуюча справами Грибко В.Д., староста             с. Широке Єрещенко Л.В., начальник інформаційного відділу                 Москаленко Ю.І.

10:27 26.11.2018

День пам’яті жертв Голодомору

День пам’яті жертв Голодомору

До Дня пам’яті у храмах Веселівщини проводяться поминальні панахиди, а також жалобні заходи біля пам’ятнику жертв Голодомору за участю представників органів місцевого самоврядування, громадськості, духовенства.

17:05 23.11.2018

День Пам'ять жертв Голодомору

День Пам'ять жертв Голодомору

Голодомор 1932—1933 років — акт геноциду українського народу, організований керівництвом ВКП(б) та урядом СРСР у 1932–1933 роках шляхом створення штучного масового голоду, що призвів до смерті від голоду 3,941 млн безпосередньо та склав 6,122 млн втрат ненародженими людських втрат у сільській місцевості на території Української СРР та Кубані, переважну більшість населення якої становили українці. Упродовж десятиліть масове вбивство людей штучним голодом не лише навмисно замовчувалося радянською владою, а й взагалі заборонялося про нього будь-де згадувати.   

10:02 23.11.2018

Засідання Круглого столу з соціальними службами району

Засідання Круглого столу з соціальними службами району

Спеціалісти відділу соціального захисту населення виконавчого комітету 20.11.18 взяли участь у засіданні Круглого столу з соціальними службами району, який відбувся в рамках декади зайнятості осіб з інвалідністю  та організований  Веселівською районною  філією Запорізького обласного центру зайнятості спільно з комунальною установою «Запорізький обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю». Обговорено питання професійної  та комплексної реабілітації осіб з інвалідністю.

15:02 22.11.2018

«БРОНЗА НА ХАРАКТЕРІ»

«БРОНЗА НА ХАРАКТЕРІ»

16-18 листопада 2018 року в м.Берегове, Закарпатської області пройшли перші Всеукраїнські спортивні змагання Громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» серед команд об’єднаних територіальних громад.

10:52 22.11.2018

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ СЕЛИЩА!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ СЕЛИЩА!

22 листопада 2018 року в зв"язку з поривами буде відключено водопостачання свердловини №7(комунхоз) та свердловини № 8 (ялинки)

10:06 22.11.2018

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

Україна, 2014-й: «Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи», - зазначив глава держави, Петро Порошенко.

08:48 21.11.2018

Відбулося засідання громадських організацій «Рада ветеранів», «Рада Ветеранів»

Відбулося засідання громадських організацій «Рада ветеранів», «Рада Ветеранів»

Найповажніші люди нашої громади разом із П.М. Кіяшко зібралися в залі засідань селищної ради, щоб висловити подяку фермерам, які постійно надають допомогу ветеранам, людям похилого віку, дітям війни: голові ФГ «Ізумруд» Галіздрі А.В., голові ФГ «Лідер» Романьку В.І., голові ФГ «Обрій» Василенку В.І., а також генеральному директору ТДВ «Веселівський елеватор» Кучеркову С.Г.

16:52 20.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь