A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні річниця з дня відкриття на території громади Центру надання адміністративних послуг.

Сьогодні річниця з дня відкриття на території громади Центру надання адміністративних послуг.

У день святкування своєї річниці Веселівський центр надання адміністративних послуг живе звичним життям. Так само як і кожен день відвідувачі мають можливість отримати якісні послуги… хіба що у більш святковій атмосфері. Сьогодні працівники ЦНАПу у піднесеному настрої, урочисто вбрані, дівчата – просто чарівні. Приміщення святково прикрашено кульками. Відвідувачі, які сьогодні завітали до ЦНАПу отримали приємні подарунки.

16:34 28.02.2019

Відбувся профорієнтаційний захід для учнівської молоді

Відбувся профорієнтаційний захід для учнівської молоді

В рамках місячника «ПРОФЕСІЙНИЙ ОРІЄНТИР» на базі Веселівської районної філії Запорізького ОЦЗ 27 лютого 2019 року  проведено профорієнтаційний захід для учнів 9-х та 11-х класів  Широківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

12:53 28.02.2019

Вітаємо переможців  обласного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні та поезії "Україна - це Ми"

Вітаємо переможців обласного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні та поезії "Україна - це Ми"

З метою виховання у підростаючого покоління патріотичної свідомості, любові до рідного краю, його історичного минулого,     розвитку і підтримки талановитих   виконавців, 16 лютого 2019 року у   палаці  культури «Орбіта» м. Запоріжжя відбувся обласний етап фестивалю-конкурсу патріотичної пісні "Україна - це Ми".

12:17 28.02.2019

Семінар-навчання на тему « Основні аспекти роботи уповноважених осіб ОТГ при обстеженні матеріально - побутових умов сім’ї»

Семінар-навчання на тему « Основні аспекти роботи уповноважених осіб ОТГ при обстеженні матеріально - побутових умов сім’ї»

27 лютого 2019 року відділом соціального захисту населення виконавчого комітету селищної ради проведено семінар-навчання на тему « Основні аспекти роботи уповноважених осіб ОТГ при обстеженні матеріально - побутових умов сім’ї» відповідно до Постанови КМУ від 16 .01.2019 №18 « Про внесення змін до Положення про головного державного  соціального інспектора».

12:09 28.02.2019

І знову перші  в обласному етапі Фестивалю ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив…»

І знову перші в обласному етапі Фестивалю ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив…»

Фестиваль ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив…» проходить декілька років поспіль з метою виявлення талановитих і обдарованих дітей у жанрі ораторського мистецтва, виховання підростаючого покоління засобами мистецтва художнього слова.

11:07 27.02.2019

Напередодні свята  рідної  мови в КЗ "Маломихайлівський НВК" відбувся  урочистий захід-привітання  обдарованих учнів «Шкільний олімп».

Напередодні свята рідної мови в КЗ "Маломихайлівський НВК" відбувся урочистий захід-привітання обдарованих учнів «Шкільний олімп».

На  п’єдестал піднялися учні, які  стали  переможцями та призерами ІІ (районного) етапу  Всеукраїнських предметних олімпіад, Міжнародного конкурсу мовознавців імені Петра Яцика та мовно-літературного  конкурсу імені Тараса Шевченка: Таган А.(4кл), Коваленко К.(8кл), Капишон Л.(8кл), Корчієва Т.(8кл), Фурса А.(7кл). На вершину ж Олімпа піднялась учениця 11 класу Корчієва Аміна, яка за результатами участі   в олімпіадах і конкурсах  посіла 7 призових місць та посіла ІV місце  на обласному етапі МАН з біології.

11:00 27.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь