Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД СІМЕЙ ФАХІВЦЯМИ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ КУ «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» ВЕСЕЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Протягом останніх 2-ох тижнів фахівцями із соціальної роботи відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» року з дотриманням усіх карантинних вимог здійснено профілактичний рейд сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах на території Веселівської ОТГ.

11:08 08.07.2020

Виставка-інсталяція до Дня Івана Купала від Широківської сільської бібліотеки

7    липня ми святкуємо Різдво Івана Предтечі і Хрестителя Господнього. А ще — свято Купала. Важко навіть уявити, скільки сотень років воно існує. Це найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят.

13:50 06.07.2020

Свято Івана Купала

Свято Купала є одним з найдавніших і найбільш улюблених у народі. Це дохристиянське свято збіглося з християнським святом Різдва Святого Пророка Предтечі та Іоанна Хрестителя.

13:39 06.07.2020

Розпочато перше коло відкритої першості Веселівської ОТГ з міні-футболу серед чоловіків

30 червня розпочато перше коло відкритої першості Веселівської ОТГ з міні-футболу серед чоловіків. У поточному році приймають участь 7 команд: ФК «Ізвєстія», ФК «Руслан», ФК «Руслан 2005-2006», «Група здоров’я», «Веселе», «Калинівка», «Гоголівка».

09:10 06.07.2020

Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає керівник ПКЗ «Будинок дитячої та юнацької творчості» Веселівської селищної ради Дубіна Людмила Костянтинівна

Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає неймовірно мудра, оптимістична та товариська людина, справжній керівник, наставник, чудова колега Дубіна Людмила Костянтинівна.

08:43 02.07.2020

Протидія домашньому насильству, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми

Спеціалісти відділу соціального захисту населення виконкому взяли участь у онлайн вебінарі «Практичні питання протидії домашньому насильству, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми: регіональний аспект".

16:36 01.07.2020

Підготовка до Дня Конституції України та Дня молоді

Впродовж  тижня працівниками Селищного будинку культури і дозвілля та разом з методистом методичного центру,  не зважаючи на карантинні умови, був проведений запис привітання та поздоровлення із святом - Дня Конституції України та Дня Молоді. 28 червня з 8.00 до 17.00 години, на центральній площі, для усіх жителів та гостей Веселівської громади лунатимуть вітання з державним святом.

10:44 26.06.2020

Гарант кожного з нас

Конституція – це основний закон, єдиний нормативний акт найвищої сили чи кілька таких актів, які регламентують засади функціонування політичної системи суспільства, встановлюють засади державного ладу, порядок формування, організації і діяльності ключових ланок державного механізму, закріплюють основи правового статусу фізичної особи, її взаємовідносин з державою. 

09:08 26.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь