Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

ПОДЯКА БАТЬКАМ від педагогічного колектива позашкільного комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості» Веселівської селищної ради

Адміністрація та педагогічний колектив позашкільного комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості» Веселівської селищної ради щиро вдячні батькам за активну участь у дистанційному навчанні дітей.

08:31 05.06.2020

Позашкільний комунальний заклад "Будинок дитячої та юнацької творчості" Веселівської селищної ради приймає участь у Міжнародній акції «Світ позашкілля»

Позашкільний комунальний заклад "Будинок дитячої та юнацької творчості" Веселівської селищної ради  приймає участь у   Міжнародній  акції «Світ позашкілля» | International action «Word of after-school education»   проект «Позашкілля заради майбутнього» до Дня захисту дітей і презентує гурткову роботу закладу. Нехай кожна дитина буде щасливою!!!

08:24 05.06.2020

Психологічне насильство

Психологічне насильство - це форма нефізичного тиску на психіку людини, що призводить до тривоги, депресії або навіть посттравматичного стресового розладу.

11:44 04.06.2020

До 100-річчя з дня народження Івана Кожедуба

Про Івана Микитовича Кожедуба написано та розказано достатньо багато.  Єдине що залишається, – ще раз згадати славний життєвий шлях українця – кращого льотчика-аса країн антигітлерівської коаліції за весь час ІІ світової війни.

09:32 04.06.2020

Про відновлення діяльності закладів дошкільної освіти

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 р. № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів»,  розпорядження голови Веселівської селищної ради від 26.05.2020 № 133 «Про відновлення діяльності закладів дошкільної освіти» з 01.06.2020 розпочали свою роботу всі заклади дошкільної освіти, що знаходяться у  підпорядковані селищної ради.

10:27 01.06.2020

Рік продуктивного очного та дистанційного навчання, творчої діяльності та ефективної роботи педагогічного колективу КЗ «Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ»

В останній день освітнього процесу коротко підводимо підсумки цього особливого року. Заклад працював над створенням ефективних умов для  впровадження компетентнісного підходу та інноваційних змін у процесі розбудови освітнього простору.

07:56 01.06.2020

Найщиріші привітання та найкращі побажання від педагогічного колективу Маломихайлівського НВК. Вітаємо всіх із закінченням навчального року!

 Попереду літо – найулюбленіша пора дітвори, про яку завжди   сповіщає останній дзвоник.   В цей    травневий день він  лунає по-особливому, бо цьогорічна шкільна  весна для всіх нас була незвичайною.

14:06 28.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь