A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

НА ШЛЯХУ ДО МЕТИ

Дата: 22.08.2016 09:03
Кількість переглядів: 818

В останній тиждень березня відбувся IV (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Місцем його проведення цього року було місто Кіровоград. За перемогу змагалися понад сто п’ятдесят учнів 8-11 класів – найкращих юних знавців біології з усієї України.

Від Запорізької області взяли участь в олімпіаді 6 учнів з навчальних закладів Запоріжжя, Мелітополя, Чернігівського району, а також селища Веселе. Наш район і селищну громаду представляла дев’ятикласниця КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» Марія Нестеренко.

Інтелектуальні випробування за програмою олімпіади відбувалися протягом трьохзмагальних днів. У перших двох турах виявлялися теоретичні знання за численними завданнями, більшість з яких мали, насправді, університетський рівень. А в останньому турі діти демонстрували практичну підготовку у проведенні біологічних досліджень.

Марія успішно впоралась з теоретичними завданнями, за підсумками яких мала високе місце серед лідерів змагання дев’ятикласників. Найцікавішим для учасників, але разом з тим і найскладнішим був день практичного туру. У підсумку Марії не вистачило зовсім небагато, аби стати призером олімпіади на Всеукраїнському рівні. Проте учениця нашого навчального закладу, врешті, гідно представила Веселе, адже її результат виявився другим серед шести учасників команди Запорізької області.

Маємо впевненість, що участь Марії Нестеренко у IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології стимулюватиме не тільки її, але й інших Веселівських учнів, до ще більш наполегливого опанування обраної для поглибленого вивчення навчальної дисципліни.

Глибокі знання з біології, за якими наша учениця належить до числа найкраще підготовлених ровесників з усієї країни, забезпечили вчителі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» Г.П. Мусіхіна і В.М. Нестеренко. Завдяки колективу досвідчених, високофахових педагогів, ефективному використанню ними новітніх підходів до організації навчальної діяльності школа має високий потенціал для забезпечення відповідного високого рівня конкурентоспроможності своїх вихованців.

О. Дундук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь