A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні в актовій залі селищної ради  на запрошення селищного голови зібралися підприємці нашої громади.

Сьогодні в актовій залі селищної ради на запрошення селищного голови зібралися підприємці нашої громади.

Обговорювали можливість спільного вирішення проблем та питань, пов’язаних з розвитком малого та середнього бізнесу на території громади, захист прав споживачів та підприємців, контроль якості  продукції та інші.  Після активного обговорення присутні вирішили створити громадську організацію.

17:04 08.02.2018

Перевірка стану готовності  Веселівської селищної ради до пропуску льодоходу, повенів та паводків

Перевірка стану готовності Веселівської селищної ради до пропуску льодоходу, повенів та паводків

 07.02.2018 комісією у складі:  провідного спеціаліста та інспектора  відділу пожежної безпеки ГУ ДСНС  України  у Запорізькій області  Мельника С. В., головного  фахівця відділу планування заходів  цивільного захисту ГУ ДСНС у Запорізькій області Бусова М.О. та фахівців Веселівського РС ГУ ДСНС у Запорізькій області згідно плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік було здійснено  цільову перевірку стану готовності до пропуску льодоходу, повенів та паводків Веселівської селищної ради .

15:11 08.02.2018

Участь у концерті-реквієм  пам’яті Скрябіна.

Участь у концерті-реквієм пам’яті Скрябіна.

2 лютого  на головній сцені Палацу культури ім. Шевченка пройшов вечір пам’яті Андрія Кузьменка. Кузьма Скрябін став феноменом при житті і навіть  після своєї загибелі. Його творчість та  особистість згуртувала та об’єднала різних людей.

14:07 08.02.2018

Вітаємо з перемогою учнів КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2» у обласному конкурсі пошукових робіт учнівської молоді «Природа рідного краю»

Вітаємо з перемогою учнів КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2» у обласному конкурсі пошукових робіт учнівської молоді «Природа рідного краю»

З метою залучення учнівської молоді до активної дослідницької діяльності з вивчення та збереження природної та історико-культурної спадщини рідного краю, комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради (далі - КЗ «Центр туризму» ЗОР) був проведений Обласний конкурс пошукових робіт учнівської молоді «Природа рідного краю».

09:33 08.02.2018

Профілювання безробітних, впровадження кейс-менеджменту, профорієнтаційна платформа – це все ми побачимо в роботі центрів зайнятості у 2018 році

Профілювання безробітних, впровадження кейс-менеджменту, профорієнтаційна платформа – це все ми побачимо в роботі центрів зайнятості у 2018 році

07 лютого 2018 року в Запорізькому обласному центрі зайнятості відбулась прес конференція директора Запорізького обласного центру зайнятості Ірини Дуднік за результатами діяльності Служби у 2017 році та визначення пріоритетних завдань на 2018 рік: «Діяльність. Новації. Пріоритети».

08:30 08.02.2018

Призначення директора комунальної установи "Культурно-мистецький центр"

Призначення директора комунальної установи "Культурно-мистецький центр"

Рішенням 43 сесії 7 скликання від 06.02.2018 № 14 «Про призначення на посаду директора КУ  «Культурно-мистецький центр» Веселівської селищної ради» директором КУ «Культурно-мистецький центр» була призначена  Дук Неля Іванівна.

08:23 08.02.2018

ДО ВІДОМА СІЛЬГОСПТОВАРОВИРОБНИКІВ ТА ГОЛІВ ФЕРМЕРСЬКИХ  ГОСПОДАРСТВ

ДО ВІДОМА СІЛЬГОСПТОВАРОВИРОБНИКІВ ТА ГОЛІВ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

Запорізька торгово-промислова палата запрошує до ВЦ "Козак - Палац" на 17-у агропромислову спеціалізовану виставку "АгроТехСервіс-2018". Захід відбудеться 13-15 лютого 2018 року  за адресою: м. Запоріжжя, ВК "Козак-Палац", вул. Перемоги, 70-б. Програма додається  

10:53 07.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь