A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Мобільний соціальний офіс інформує та роз’яснює

Дата: 05.05.2018 09:16
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

 З метою  суттєвого покращення соціального обслуговування та надання соціальної підтримки населенню Веселівської ОТГ шляхом обслуговування за місцем проживання 03 травня 2018 було здійснено виїздний прийом «мобільного соціального офісу»  у с.Широке. 

В ході  роботи відбулися зустрічі директора КУ «Центр соціальних послуг» Жигірь Г.І. з громадянами похилого віку за місцем проживання, з’ясовували потребу в соціальних послугах . Виявлено 4 особи,  які є отримувачами соціальної послуги «Догляд вдома». Фото без опису

Завідувачем  відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Карпенковою А.В. здійснено вихід у 4 родини, які перебувають на обліку соціальної служби , надано консультації з питань відповідального батьківства.  Крім цього  відбулася зустріч з працівниками освіти та медицини.Фото без опису

 З приводу  отримання  послуг соціального характеру, в ході особистого прийому  звернулося 3 особи. Вичерпні  роз’яснення та консультації громадянам надала начальник відділу із соціальної роботи виконавчого комітету Веселівської селищної ради Квашко Н.В. Спільно  зі старостою Єрещенко Л.В. проведено обговорення змін у законодавстві щодо порядку надання субсидій. Визначено основні напрями співпраці в плані  передачі документації по усіх видах соціальних послуг від старостату до ОТГ.

  Заступником  начальника відділу «Веселівське бюро правової допомоги » Мінасян С.Л. надано індивідуальні консультації та роз’яснення про систему безоплатної правової допомоги в Україні, акцентовано увагу на функціонуванні відділу «Веселівське бюро правової допомоги».

Головне завдання роботи мобільного офісу - наблизити представників влади, органів місцевого самоврядування та державних установ до людей, сприяння у вирішенні конкретних проблем населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь