Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Даруймо щастя, радість, казку дітям!

Новий рік — одне із найулюбленіших свят для дітей. Адже саме новорічне свято дарує здійснення  дитячих бажань, чудові подарунки, справжнісінького Діда Мороза,

13:12 29.12.2020

ФУТБОЛ. «КУБОК НЕЗАЛЕЖНОСТІ»

25 грудня в м.Василівка  відбувся обласний турнір з футзалу серед ветеранів від 60 років «Кубок Незалежності». В турнірі прийняли участь команди: «Таврія» м.Василівка, «Верхня криниця» Василівський район, «м.Приморськ», «Веселівська ОТГ».

09:44 29.12.2020

Не рубай ялинку – створи креатив!

Вихованці гуртка «Цікава інформатика» ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради (керівник Нікітічева Н.О.) прийняли участь у Всеукраїнській екологічній  акції   «Збережи ялинку».   

09:01 29.12.2020

Новорічний майстер - клас

Напередодні новорічних свят у позашкільному  комунальному закладі «Будинок дитячої та юнацької творчості» Веселівської селищної ради керівники гуртків провели майстер - клас із виготовлення новорічних прикрас. Педагоги пригадали українські народні традиції святкування Різдва,  Нового року та виготовили з різного матеріалу новорічні прикраси: чарівні сніжинки, янголи,  ялинки,  новорічного  бичка.

08:44 29.12.2020

Нові перемоги ФК «Руслан»

20 грудня  в м.Василівка відбувся обласний турнір з футзалу серед юнаків 2003 р.н т та молодше організований  КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

15:37 28.12.2020

Широківський будинок культури вітає з наступаючими новорічними святами!

Широківський будинок культури вітає Вас з наступаючими новорічними святами! Бажаємо миру та добробуту, щастя та міцного здоров’я. Нехай разом з Новим Роком прийде любов, надія та вдача, нехай разом з новорічними вогниками засють Ваші серця! Бажаємо Вам веселого та щасливого Нового року великих подій та радощів! З повагою працівники  Широківського СБК.

11:54 22.12.2020

Вебінар «Позашкільна освіта у громаді: як зберегти мережу і забезпечити розвиток?»

16-17 грудня  педагоги позашкільного   комунального  закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості»  Веселівської селищної  ради прийняли участь у   Всеукраїнському  вебінарі  на тему «Позашкільна освіта у громаді: як зберегти мережу і забезпечити розвиток?», який  було  організовано та проведено Міністерством освіти і науки України спільно з Міжнародною асоціацією позашкільної освіти та  Всеукраїнською асоціацією об'єднаних територіальних громад.

10:23 21.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь