A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Свято першого дзвоника у Веселівському професійному аграрному ліцєї

Дата: 04.09.2018 11:32
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

3 вересня 2018 року в професійному аграрному ліцеї традиційно відбулася святкова лінійка, присвячена початку нового навчального року. На подвір’ї закладу зібралися учні, батьки, викладацький склад та почесні  гості.

Цей день є визначним і радісним для кожного, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання та самостійного життя, він знаменує початок нових знань, досягнень, успіхів. Для когось він буде останнім і вирішальним, для когось першим і з нього почнеться цікаве ліцейне життя.

З вітальними словами до усіх присутніх звернулися директор ліцею Артем Денис Станіславович, селищний голова Кіяшко Петро Миколайович, випускник 2015 року за спеціальністю "Кухар - кондитер", майстер спорту міжнароднього класу з пауерліфтингу, абсолютний чемпіон світу, курсант Одеської військової академії сухопутних військ Міхальчук Вадим, методист НМЦПТО, куратор ДНЗ «Веселівський ПАЛ»  Таран Марина Вікторівна.

Пісенні номери від учнів ліцею стали гарним подарунком до свята, господарем якого був – коровай! Святий хліб зустрічав першокурсників на вишитому рушнику і став символом початку нового життя у ліцеї.

Право запросити учнів на перший урок було надано першокурсникам ліцею Бедюх Артему та Городецькій Наталі.  День знань запам’ятався присутнім яскравістю вражень, нових переживань і нових надій. Після святкової лінійки для учнів ліцею  був проведений перший урок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь