A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини Запорізької обласної державної адміністрації

МИТНИЦЯ ПОВЕРНУЛАСЯ ДО ЗАПОРІЖЖЯ ТА ДЕМОНСТРУЄ ГІДНІ РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ

За участі голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха відбулась нарада керівного складу Запорізької митниці. У заході також взяли участь начальник Запорізької митниці Олександр Бєлінський, заступник голови обласної ради Владислав Куценко, начальники митних постів та посадові особи структурних підрозділів.

08:38 13.08.2021

НА «КУРГАНІ ЄДНОСТІ» ПІДНІМУТЬ НАЙВИЩИЙ ПРАПОР ЗАПОРІЖЖЯ

Під час відвідання острову Хортиця Олександр Старух ознайомився з ходом реконструкції пагорбу біля Музею запорізького козацтва, де 23 серпня, у День Державного Прапора України, мають відбутися заходи національного рівня.

10:40 12.08.2021

ЗАВЕРШУЮТЬСЯ РОБОТИ НА ОБ'ЄКТІ ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА

Заступники голови Запорізької облдержадміністрації Злата Некрасова та Едуард Брутман відвідали обласну школу вищої спортивної майстерності, де за програмою президента «Велике будівництво» триває масштабна реконструкція. 

08:58 10.08.2021

ОСТРІВ ХОРТИЦЯ - СИМВОЛ ДОСТУПНОСТІ ТА БЕЗБАР’ЄРНОСТІ

До Запорізького краю завітала дружина Президента України Олена Зеленська. Перша леді разом із заступником Керівника Офісу Президента Кирилом Тимошенком, Міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком та головою облдержадміністрації Олександром Старухом відвідали острів Хортиця та оглянули хід робіт на об’єктах "Великої реставрації".

10:23 09.08.2021

ВІДРОДЖЕННЯ ХОРТИЦІ ЙДЕ НАДШВИДКИМИ ТЕМПАМИ

5 серпня у цьому особисто переконалися  дружина Президента України Олена Зеленська,  заступник Керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко та голова облдержадміністрації Олександр Старух. Разом вони оглянули стан справ на об’єктах «Великої реставрації», що будуються на острові Хортиця.

10:19 09.08.2021

ЗАПОРІЗЬКИЙ АВТОМОБІЛЕБУДІВНИЙ ЗАВОД НАРОЩУЄ ВИРОБНИЧІ ПОТУЖНОСТІ

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух разом з Народним депутатом України Артемом Кунаєвим та президентом Запорізької торгово-промислової палати Володимиром Шаміловим відвідали підприємство та ознайомились з його виробничим потенціалом. 

13:12 05.08.2021

РАЙОНАМ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ПОСТАВЛЕНО ЗАВДАННЯ АКТИВІЗУВАТИ ВАКЦИНАЛЬНУ КАМПАНІЮ ПРОТИ COVID

Як повідомила присутнім на нараді координаторка вакцинальної кампанії в області Марина Колерова, в регіоні зроблено понад 117 тисяч щеплень. З них повністю завершили курс вакцинації 66 тисяч людей. Щодня медики роблять близько 5 тисяч щеплень, але потужності медичної системи дозволяють робити до 11 тисяч.

16:39 04.08.2021

ЗА КОШТИ УРЯДУ НІМЕЧЧИНИ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ БУДУТЬ ОНОВЛЕНІ ЛІКАРНІ

3 серпня в  Запорізькій облдержадміністрації підписано меморандум про співпрацю щодо покращення умов надання медичних послуг у містах  Мелітополь та Гуляйполе. Меморандум підписано в рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури УФСІ VIII».

09:55 04.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь