A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ЗАПРОШУЄМО ЖИТЕЛІВ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОЛУЧИТИСЯ ДО “БЮДЖЕТУ УЧАСТІ”

Дата: 16.09.2021 11:31
Кількість переглядів: 294

Якщо ви прагнете покращити життя в своїй громаді? Хочете нові зони відпочинку, спортивні чи дитячі майданчики? А можливо ви мрієте про відкриття кінотеатру під відкритим небом чи гуртків для розвитку та дозвілля мешканців або просто маєте велике бажання долучитися до розвитку громади?

 

Обов’язково беріть участь в навчальному заході “Бюджет участі Веселівської громади” та долучіться до розподілу 100 тисяч гривень в рамках конкурсу проєктів.

Чекаємо вас 23-го вересня

Початок о 10:00

Місце проведення: мала актова зала Веселівської селищної ради (адреса: смт Веселе, вул. Центральна, 136)

Веселівська громада в рамках співпраці з програмою DOBRE в рамках проєкту “Голос громади в місцевому самоврядуванні” у Запорізькій області в цьому році запускає місцевий конкурс проєктів під назвою “Бюджет участі” – інструмент, котрий надасть можливість кожному мешканцю громади долучитися до розподілу 100 тисяч гривень селищного бюджету шляхом подання проєктів для покращення життя на своїй вулиці, населеному пункті чи громаді в цілому та взяти участь у голосуванні, задля визначення проєктів-переможців.

Детальніше про Бюджет участі у Веселівській громаді на сайті громади https://veselivska-gromada.gov.ua/news/1631005190/

Під час навчального заходу “Бюджет участі Веселівської громади” учасники здобудуть необхідні навички щодо підготовки та подачі проєктної заявки в рамках запуску пілотного річного конкурсу громадських проектів у Веселівській громаді.

 

У програмі заходу: презентація етапів бюджету участі у Веселівській громаді, надання учасникам знань та практичних навичок заповнення заявки на участь у конкурсі проєктів громадського бюджету, аналіз типових помилок та успішних кейсів оформлення ідей на прикладі інших громад, використання електронної платформи для реєстрації проєктної заявки, ознайомлення з механізмом розгляду проєктних пропозицій структурними підрозділами Веселівської селищної ради задля ефективної взаємодії авторів та майбутніх виконавців проєктів громадського бюджету.

Період подачі громадських проектів триватиме до 30 вересня 2021 року.

ПОКИ ТИ ДУМАЄШ ІНШІ РЕАЛІЗУЮТЬ СВОЇ ІДЕЇ!

 

***

Захід відбувається в рамках проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні", компоненту Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). У Запорізькій області виконавцем проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" є Агенція сталого розвитку "Хмарочос".


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь