A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Центр зайнятості інформує

За яких умов можна працювати і при цьому отримувати допомогу з безробіття?

Отримувати допомогу з безробіття можна під час виконання громадських робіт. З особами, котрі за скеруванням служби зайнятості беруть участь у громадських роботах, укладаються на строк, що сумарно упродовж року не може перевищувати 180 календарних днів, строкові трудові договори для працевлаштування на тимчасові робочі місця (ч. 4 ст. 31 Закону України «Про зайнятість населення»).

16:48 04.11.2021

Інформація про формування бази стартапів

Веселівська районна філія Запорізького ОЦЗ надає інформаціяю про формування бази стартапів . Ці проекти будуть використані для подальшого їх оприлюднення, просування шляхом конкурсів і реалізації з залученням цільового фінансування та інвестицій.

14:45 03.11.2021

З початку року постійну роботу знайшли майже 500 осіб з інвалідністю.

Протягом останніх років на законодавчому рівні створено дієві механізми соціального захисту осіб з інвалідністю, у тому числі від безробіття, поширено перелік соціальних послуг, що надаються службою зайнятості, у тому числі послуги із сприяння працевлаштуванню.

08:53 21.10.2021

290 демобілізованих учасників АТО/ООС знайшли роботу за допомогою служби зайнятості.

Основне завдання служби зайнятості – це якісне надання послуг всім категоріям громадян, які звернулися до служби зайнятості за сприянням у пошуку роботи. Питання зайнятості демобілізованих військовослужбовців, у т.ч. учасників антитерористичної операції, є одним із основних напрямів роботи служби зайнятості.

14:23 05.10.2021

Зареєструватись у службі зайнятості з використанням Дії можна лише за допомогою електронного цифрового підпису.

На порталі Дія доступна функція реєстрації в службі заи?нятості для отримання статусу безробітного та призначення допомоги. Ця опція актуальна для власників електронного цифрового підпису. До речі, и?ого також можна згенерувати в Діі?.

15:32 28.09.2021

Проєкти, що гарантують працевлаштування

Як показує практика, щоб стати конкурентоспроможним на ринку праці, сьогодні не достатньо мати один фах чи професію. Підприємствам потрібні працівники робітничих професій, спеціалісти широкого профілю.

08:20 22.09.2021

Професії з рекордною кількістю вакансій у службі зайнятості

Протягом січня – серпня 2021 року роботодавці до бази даних Запорізької обласної служби зайнятості надали майже 19 тисяч вакансій. За сприяння служби зайнятості 16,2  тисячі громадян були працевлаштовані. Найбільша кількість вакансій спостерігається в сегменті обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин – майже 5 тисяч; у сфері торгівлі та послуг – понад 2,8 тисячі  пропозицій (особливо затребувані продавці продовольчих та непродовольчих товарів); завжди потрібні кваліфіковані робітники з інструментом – 2,3 тисячі.

11:11 14.09.2021

Дбайте про своє майбутнє вже сьогодні! Скажіть НІ «тіньовій» зайнятості!

Нелегальна зайнятість - це використання роботодавцями найманої робочої праці без належного оформлення трудових відносин. Необхідно розрізняти такі поняття, як прийняття на роботу з випробувальним терміном та стажування. Стажування проводиться до початку прийому на конкретну роботу, а випробування - в процесі роботи.

15:13 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь