A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Центр зайнятості інформує

Ринок праці. Офіційні дані.

За січень-листопад 2021 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 53,9 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 10,3% менше минулорічного показника.

10:08 10.12.2021

9 тисяч мешканців громад Запорізької області отримали послуги служби зайнятості.

Запорізьким обласним центром зайнятості налагоджено тісну співпрацю з  об’єднаними територіальними громадами Запорізької області. З метою презентації соціальних послуг в громадах створено 64 виїзних  робочих  місця для фахівців центрів зайнятості. За 11 місяців 2021р. здійснено 800 виїздів, охоплено послугами служби зайнятості майже 9 тисяч осіб. Так, відвідуючи ОТГ, представник центру зайнятості надає консультації  з приводу законодавства про зайнятість, ознайомлення з актуальними вакансіями, можливістю підвищення кваліфікації, участі в оплачуваних громадських роботах, та інші. 

16:38 08.12.2021

Яку роботу пропонують роботодавці особам з інвалідністю в Запорізькій області?

На які пропозиції від роботодавців можуть розраховувати  особи з інвалідністю  в Запорізькій області? В базі даних Запорізької обласної служби зайнятості вакансії досить різноманітні, тож знайти роботу можуть  як фахівці, кваліфіковані робітники, так і ті, хто не має кваліфікації. Заробітна плата в актуальних на 02 грудня пропозиціях працедавців в залежності від посади та складності робіт досягає 17290 грн.

08:09 03.12.2021

Відповідаємо на запитання. ТОП 5 нюансів оформлення трудових відносин.

Найперше питання, з яким стикається кожен роботодавець, є порядок оформлення трудових відносин. Перехід до електронного обліку трудової діяльності є приводом нагадати про основні складові процесу прийняття працівників на роботу.

08:16 26.11.2021

Відповідаємо на запитання. Як не потрапити у трудову пастку із «стажуванням»?

Працедавці іноді зловживають довірою потенційних працівників, підмінюючи термін «випробувальний термін» безоплатним стажуванням задля визначення їхнього рівня кваліфікації або ж тестування знань та умінь. То що ж таке стажування, і коли його слід застосовувати на практиці?

13:20 18.11.2021

В сільськогосподарській галузі було укомплектовано 5,5 тис. вакансій

Сільське господарство - одна з найважливіших галузей господарського комплексу України. Вже багато років Запорізька обласна служба зайнятості успішно співпрацює з найбільшими с/г підприємствами регіону щодо укомплектування вільних робочих місць, організації професійного навчання, тимчасової зайнятості. Серед таких підприємств: ТОВ «АФ Батьківщина», СВК  «Мирний», ТОВ «Олександрівка», ТОВ «Агрофірма Ольвія», ТОВ «Агротіс Плюс» та ін.

10:55 16.11.2021

Майже 18 тис. безробітних знайшли роботу за сприяння служби зайнятості протягом січня-жовтня 2021 року.

За січень-жовтень 2021 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 50,3 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 9,8% менше минулорічного показника.

13:10 11.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь