A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Заступник губернатора розглянув перспективу розвитку стратегічної компанії нашої громади ТОВ «Хімічні авіаційні технології»

Дата: 25.05.2017 23:55
Кількість переглядів: 763

25 травня з робочим візитом на територію Веселівської громади завітав заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін. У ході поїздки разом із директором Департаменту агропромислового розвитку Вадимом Фіоктістовим та його заступником Андрієм Поляковим заступник губернатора відвідав с. Широке та вивчив проблеми території.

Фото без опису

Важливою стала зустріч гостей із директором ТОВ «Хімічні авіаційні технології» Віталієм Яригіним, з яким було обговорено питання налагодження співпраці із сільсгоспвиробниками щодо проведення авіаційно-хімічних робіт на полях та вивчено питання можливої фахової підготовки пілотів для сільськогосподарської авіації на базі Таврійського агротехнологічного університету (м. Мелітополь). Практику майбутні пілоти зможуть проходити тут, на території Веселівської громади, де вже створено умови для праці та відпочинку курсантів і розглядається питання про облаштування умов для їх проживання.

Даним проектом, який вже знайшов підтримку голови Веселівської ОТГ Петра Кіяшка, особисто зацікавився і губернатор області Костянтин Бриль. Тому гості пообіцяли найближчим часом скликати форум з цього питання, а потім обговорити його на колегії при голові облдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь