A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Найталановитіші діти Веселівської ОТГ отримали нагороди

Дата: 21.05.2017 19:34
Кількість переглядів: 969

19 травня у селищному будинку культури відбулось 1-ше вручення щорічної премії Веселівської селищної територіальної громади «Диво-дитина», заснованої селищним головою та депутатами селищної ради.

Цього року премія вручалась у чотирьох номінаціях: «Найрозумніша дитина», «Найспортивніша дитина», «Найтворчіша дитина» та «Найдивовижніша дитина». Номінантів на «Найгероїчнішу дитину» цьогоріч не було, хоча в Положенні про премію така номінація передбачена.

Номінантів представляли навчальні заклади за результатами 2016/2017 н.р. Незалежне журі, розглянувши конкурсні матеріали, визначило переможців та лауреатів, яких і було запрошено на урочисте вручення.

Розпочався захід виступом Наталі Арнаут (м. Запоріжжя), яка представила глядачам анімацію з піском «Диво-дитина».

Ведучими заходу стали педагоги Оксана Волошина та Олександр Сенюков.

Дипломи переможців та сертифікати на отримання грошової премії у розмірі 5000 грн. отримали Валерія Щебликіна (номінація «Найрозумніша дитина»), Денис Шкіндер (номінація «Найспортивніша дитина»), Максим Філь (номінація «Найтворчіша дитина»), Анна Шавлюк (номінація «Найдивовижніша дитина»).

Дипломи за ІІ місце та сертифікати на отримання 3000 грн. були вручені Євгену Троцу (номінація «Найрозумніша дитина»), Дмитру Шкіндеру, Дмитру Бєліку (номінація «Найспортивніша дитина»), Євгенію Рудову, Олександрі Корвегіній (номінація «Найтворчіша дитина»), Марії Нестеренко (номінація «Найдивовижніша дитина»).

ІІІ місце, диплом та сертифікат на 2000 грн. отримали Данило Іванов (номінація «Найспортивніша дитина») та Уляна Белікова (номінація «Найтворчіша дитина»).

Лауреатами премії стали Катерина Тополь, Микита Шмиголь (номінація «Найспортивніша дитина»), Олександра Католик та Левада Каріна (номінація «Найтворчіша дитина»), які отримали премію у розмірі 1000 грн.

У перервах між номінаціями для глядачів виступали не менш творчі і талановиті вихованці вокальних студій та музичної школи Ернест Єгізарян, Євгеній Рудов, Каріна Бєляєва, Ольга Шаповалова, квартет скрипалів, вихованці танцювальної студії «Атмосфера».

Крім того, грамоти та грошові сертифікати отримали наставники диво-дітей, які допомогли піднятись їм на науковий, творчий та спортивний олімп: Філь Г.Б., Федоров О.В., Слічна Л.Г., Папазян І.Г., Латиш Т.А., Шкель Н.Л., Мусіхіна Г.П., Щебликіна О.М., Нестеренко В.М., Струкова Л.І., Полякова О.О., Лисенко М.М., Євстігнєєв М.І., Плетінь Р.С.

Подяки від організаторів отримали також і батьки талановитих дітей. Окремі слова вдячності та цінні подарунки селищний голова вручив директорам шкіл Веселівської громади та ветеранам педагогічної праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь