A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відвідування підприємств як форма налагодження тісної співпраці з роботодавцями

Дата: 28.02.2017 22:54
Кількість переглядів: 1151

Фото без описуВажливою умовою підтримки стабільної ситуації на ринку праці Веселівського району є тісна взаємодія та чітка організація роботи Веселівського районного  центру зайнятості з роботодавцями.
 

 

 

 

Веселівський районний центр зайнятості удосконалює відпрацьовані та впроваджує нові форми співпраці з роботодавцями. Відвідування підприємств є одним з дієвих методів налагодження партнерських стосунків та тісної співпраці між роботодавцями та центром зайнятості. 
 

19 лютого 2017 року директор районного центру зайнятості Альбіна Жукова відвідала ТОВ «Зелений Гай». Під час відвідування директор ТОВ «Зелений Гай»  Олександр Стасовський ознайомив з діяльністю свого підприємства, обсягами та видами продукції, переліком професій та спеціальностей, які використовуються у виробничій діяльності.

 

Фото без описуЗ центром зайнятості ТОВ «Зелений Гай» пов’язують давні партнерські стосунки, мета яких не лише укомплектування вільних робочих місць, а й набуття практичних навиків майбутніми працівниками шляхом організації стажування безпосередньо на робочих місцях, проведення тимчасових робіт з залученням незайнятих громадян, працевлаштування безробітних на робочі місця. Підводячи підсумки зустрічі керівники домовилися про подальшу співпрацю у напрямку поліпшення ситуації на ринку праці району.

Триває плідне співробітництво Веселівського районного центру зайнятості та Веселівської установи виконання покарань (№ 8). З метою проведення профорієнтаційної роботи з засудженими 23 лютого спеціаліст з профорієнтації Наталія Бердник проінформувала про послуги служби зайнятості та ситуацію на ринку праці . З засудженими обговорили поняття «ринок праці», технології успішних дій на ньому та як знайти своє покликання. Інформуючи присутніх про реалії ринку праці району, Наталія Бердник  наголосила на важливості оволодіння молоддю робітничими професіями. Адже тим, хто нині володіє тим чи іншим ремеслом, значно легше працевлаштуватися.

Веселівський районний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь