A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У новому 2017/2018 н.р. у КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» учні навчатимуться за моделлю «1 учень – 1 комп’ютер»

Дата: 04.03.2017 22:43
Кількість переглядів: 554

Фото без описуТворча група КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» у складі Оксани Ковальової, Наталії Можаєвої та Володимира Полякова працює над реалізацією теми «Науково-методичні основи використання ІКТ у навчально-виховному процесі в середовищі «1 учень – 1 комп’ютер», метою якої є дослідження інноваційного проекту «Один учень – один комп’ютер», спрямованого на апробацію нових технологій навчання і розробку методичних рекомендацій.

Сьогоднішні учні прагнуть досліджувати, спостерігати, творити, і наші колеги бажають досягти нової якості освіти на сучасному етапі формування інформаційного суспільства. Адже зі стрімким розвитком ІКТ освітня галузь зобов’язана йти пліч-о-пліч із сьогоденням, тому навчання за моделлю «1 учень – 1 комп’ютер» дозволить сформувати в учнів усі необхідні життєві компетенції: навчальні, інформаційні, комунікативні тощо.

Впровадження цієї моделі навчання в гімназії планується вже у новому 2017/2018 навчальному році. Тому сьогодні разом з колегами активно вивчаємо досвід вітчизняних та зарубіжних колег, які вже мають певні досягнення, навчаючи дітей у середовищі «1+1». Застосовуючи дану модель навчання учитель може використовувати програми для управління класом, які дозволяють йому відправляти файли на планшети учнів, одержувати інформацію про успіхи школярів, організовувати індивідуальну, парну, групову та диференційовану роботу, миттєво отримувати зворотній зв’язок, контролювати засвоєння навчального матеріалу.

Дослідження показало, що програму е-learning Cass можуть використовувати всі вчителі за наявності планшетів у класі.

Членами групи була створена методична та дидактична «Скринька програм» для використання планшетів на уроках. Вказані матеріали можна використовувати і в навчальному середовищі з одним комп'ютером під час роботи з інтерактивною дошкою.

Усі напрацьовані методичні матеріали проаналізовані, систематизовані, будуть викладені в блозі творчої групи і будуть доступні для перегляду всіма бажаючими.

 

Оксана Ковальова

керівник творчої групи

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь