A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

120-річний ювілей відзначила Веселівська селищна бібліотека

Дата: 21.04.2017 22:39
Кількість переглядів: 868

Фото без описуУчора, 20 квітня, відбулося святкування 120-річчя з часу заснування Веселівської центральної селищної бібліотеки.

Бібліотеку прийшли привітати представники влади, гості з області, колеги з КУ «Культурно-мистецький центр», віддані читачі та ін.

Усе дійство проходило у читальному залі закладу, де бібліотекарі влаштували бібліоінсталяції, п'єдестал творчих робіт читачів.

 

Кожен поціновувач книгозбірні мав можливість сказати ювілярці вітальне слово та вручити пам’ятний подарунок. Теплі побажання лунали цього дня як від присутніх, так і від тих, хто не зміг бути на святі, але передав свої вітання через відезвернення. Крім того, впродовж святкового дійства звучали музичні вітання від самодіяльних колективів будинку культури.

Фото без описуМайже всі працівники закладу були нагороджені грамотами селищної ради. Найбільшим подарунком став сучасний мультимедійний проектор. Дарували картини, вази для квітів, книги. Нові примірники художної літератури бібліотека отримала також і від народного депутата Сергія Валентирова.

Нагадуємо, що 30 березня 2017 року нашій бібліотеці виповнилося 120 років. Це одна з найстаріших бібліотек області. Раніше заклад почав відзначати ювілей на сторінках районної газети, де протягом кількох місяців друкувались матеріали з історії його створення та розвитку.

На сьогодні колектив селищної бібліотеки є одним з найбільш дружніх та творчих у громаді. Наші бібліотекарі завжди вміють приємно здивувати та порадувати жителів селища своїми творчими ідеями.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь