Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У Запоріжжі відкрився центр розвитку місцевого самоврядування

Дата: 11.05.2017 22:28
Кількість переглядів: 658

У Запоріжжі відкрився центр розвитку місцевого самоврядування.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ми довго чекали на офіційний старт. Запорізька обласна державна адміністрація бачить надійного партнера саме в центрі розвитку місцевого самоврядування», - сказала на сьогоднішній церемонії відкриття центру заступниця голови – керівниця апарату Запорізької ОДА Зінаїда Бойко. За її словами, вже зроблено багато роботи, у Запорізькій області  збільшується число створених громад.

Участь у відкритті взяв також заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Марченко, який приєднався до привітальних слів та зазначив: хоча де-юре офіс стартував лише сьогодні, де-факто він вже має свої неабиякі напрацювання. «Офіційне відкриття центру розвитку місцевого самоврядування дає новий імпульс для реалізації поставлених цілей. Сподіваємось, що Запорізька обласна рада отримуватимете консультації та підтримку і надалі. Сьогодні ми вже бачимо реальну допомогу та підтримку не лише на словах», - сказав Владислав Марченко.

Менеджер південно-східного хабу Програми «U-LEAD з Європою» Ярослав Перепадя розповів присутнім про діяльність регіональних центрів, а заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Малиш зазначила, що місто Запоріжжя готове та має наміри співпрацювати з центром на різних етапах.

Директор Запорізького ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» Олександр Свистун більш детально ознайомив присутніх з діяльністю офісу за допомогою відеопрезентації, розповів  про стратегічні пріоритети роботи центру, загальний стан об’єднання громад Запорізької області та про співпрацю з міжнародними і національними партнерами.

Детальніше про відкриття центрів розвитку місцевого самоврядування є ТУТ

Довідково:

Програма «U-LEAD з Європою» фінансується Європейським Союзом і його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією та надає підтримку українському уряду в здійсненні важливої реформи децентралізації в Україні. «U-LEAD з Європою» виконується в 2016-2020 роках Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Шведським агентством міжнародного розвитку та співробітництва (Sida) у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон). Більш детальну інформацію можна знайти на: www.u-lead.org.ua.

Джерело: Децентралізація влади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь