A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Учні першої школи привітали колишнього випускника і ветерана зі святом

Дата: 10.05.2017 22:17
Кількість переглядів: 616

Фото без описуНапередодні святкування 72-річниці перемоги над нацизмом у Європі учні КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» традиційно привітали почесного мешканця нашого селища, ветерана війни, випускника рідної першої школи – Івана Макаровича Шраменка.

Такі зустрічі ніколи не обмежуються тільки офіційними привітаннями та даруванням квітів, вони по-родинному теплі, привітні. Іван Макарович залюбки згадує своє життя, часто розповідає про навчання у рідній першій школі: чудові гуртки, які були свого часу в нашій школі, як учні залюбки займалися спортом, отримували перемоги у багатьох змаганнях та конкурсах.

І молодь його слухає із задоволенням, тому що людина, яка пройшла такий чудовий життєвий шлях просто захоплює своєю мудрістю.

Коли учні нашої школи завітали до Івана Макаровича, щоб привітати зі святом, то зустрілися ще з однією шановною людиною – це його рідний брат Віктор Макарович Шраменко, який приїхав також відвідати та привітати ветерана.

Свого часу Віктор Макарович, займаючи високий державний пост, брав активну участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи.

Ці звичайні, на перший погляд, люди є уособленням справжнього героя сучасності. Приємно удвічі, що ці герої живуть поруч, можуть спілкуватися із нами, передавати свій життєвий досвід молодому поколінню – бути для нас справжнім прикладом.

Так що вітаємо вас зі святом, рідні земляки! Бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, живіть довго на радість рідним та близьким людям!

 

КЗ «Веселівська ЗОШ І – ІІІ ступенів»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь