A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Шановні жителі селища!

Дата: 30.03.2017 21:32
Кількість переглядів: 725

Зовсім нещодавно на околиці населеного пункту (між телевежою та кладовищем), де комунальні служби селищної ради тільки-но навели порядок, з’явився несанкціонований смітник. Причому він почав розростатися швидкими темпами.

Селищна рада знову докладе зусилля, щоб було чисто. Але усім нам варто пам’ятати народну істину: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

 

Невже мешканцям селища, які дозволили собі таке неподобство і вивезли автомобілем купу сміття на околицю, краще віддати гроші за паливо для автомобіля, ніж заключити договір з КП «Арус» про вивіз сміття? А потім витратити вільний час і кошти на щось більш приємне та корисне, ніж засмічення навколишнього середовища!

Наша громада, наше селище, наші дороги – це наш спільний дім. І тільки ми самі можемо зробити його чистим та охайним. І не обов’язково влаштовувати щорічні генеральні прибирання території, які забирають багато сил. Достатньо лише не кидати під ноги сміття!

Керівництво селища наголошує на тому, що за утворення несанкціонованих сміттєзвалищ та порушення правил благоустрою законом передбачено штраф у розмірі 1360 грн.

Також варто пам’ятати, що ми – дорослі – є прикладом для наших дітей. Тільки ми можемо не просто повчати, а власним прикладом показувати підростаючому поколінню, як тримати свою домівку в чистоті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь