A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Зеленіє свято у травах ідей: веселівські поети прочитали свої нові вірші

Дата: 22.05.2017 21:18
Кількість переглядів: 575

Говорять, що поезія це музика душі. І мабуть це правда. Бо коли тільки назвеш імена великих поетів то зразу ж, ще не при тронувшись до книги, відчуваєш ту приховану мелодію серця. Це стосується не тільки поетів «золотого віку», поетів класиків уже відомих, але й поетів сучасності.

Фото без опису

Творчість – це не тільки стан душі, але й реальність буденних днів, відображена на папері через духовну призму поета. Сучасна поезія також наповнена духовним світлом. Через неї людина шукає себе і пізнає оточуючий світ. Оригінальні і гарні вірші про кохання й розлуку, життя, долю, спогади, які зрозумілі кожній людині і які знаходять відгук в душі. А вірші про природу – це вічне про вічне. Римовані рядки здатні примусити людину на мить зупинитися, щоб помилуватися красотою річок, лісу, яку ми в постійному життєвому русі вже перестаємо помічати.

У Веселівській селищній бібліотеці відбулася зустріч місцевих поетів.

Фото без описуВони усі такі різні: за віком, за професією, за захопленням. Але зі своєю поезією. Саме їм дано творити прекрасні твори, які дарують людям радість, підіймають настрій і роблять світ добрішим. На зустрічі свої нові вірші зачитали Л.П.Лигун, О.П.Мусієнко, В.В.Іванов, Ф.М.Цап, З.М.Логвінова, О.С.Асєєв.

Де, коли і за яких обставин люди навчилися писати вірші? Відповісти на це запитання неможливо, бо навчалися цьому завжди і всюди. В усі часи люди вірили поетам, якщо поети відкривали їм свої сокровенні думки й ділилися з ними своїми горем і надіями, сумнівами і турботами.

Хочеться від душі побажати нашим поетам, щоб дар, котрим наділила вас природа, приносив вам і оточуючим вас більше нових, чудових віршів. Нехай завжди з вами поряд буде муза, котра зробить ваші твори ще прекраснішими.

 

Є. Газарян,

бібліотекар селищної бібліотеки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь