A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Стан з пожежами у Веселівському районі за два місяці 2017 року

Дата: 03.03.2017 21:17
Кількість переглядів: 710

Фото без описуПротягом двох місяців 2017 року в населених пунктах на території  Веселівського району  виникло 2 пожежі, що на 50% менше у порівнянні з минулим 2016 роком (4 пожежі).

На пожежах загинула 1 особа, що є стабільним показником у порівнянні з минулим 2016 роком (1 загиблий). Матеріальні втрати від пожеж за 2 місяця 2017 року становлять: загальні - 52 168 грн., з них прямий – 10 200 грн., побічний – 41 968 грн. У порівнянні з минулим 2016 роком за цей же період матеріальні втрати від пожеж становлять: загальні - 127 218 грн., з них прямий – 11 300 грн., побічний – 115 918 грн. Пожеж на об’єктах, підконтрольних Веселівському районному сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області протягом 2-х місяців 2017 року зареєстровано не було. У порівнянні з минулим 2016 роком за цей же період також пожеж на об’єктах, підконтрольних Веселівському районному сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області не було.

Аналіз пожеж свідчить, що більшість людей гине в житловому секторі – 1 загиблий. Умови, що сприяли загибелі людини – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів. Також невід’ємним фактором загибелі людини є зловживання спиртними напоями. У порівнянні з минулим 2016 роком, за цей же період загинула 1 людина, що є стабільним показником. Умови, що сприяли загибелі людини в 2016 року є необережність під час куріння. Також невід’ємним фактором загибелі людини є зловживання спиртними напоями.

Протягом 2-х місяців п.р. пожежно-рятувальний підрозділ для ліквідації пожеж залучався 1 раз, що на 75% менше у порівнянні з минулим 2016 роком (за цей же період пожежно-рятувальним підрозділом здійснено 4 виїзди на ліквідацію пожеж).

Звертаємося до всіх мешканців Веселівського району сурово та неухильно дотримуватися вимог «Правил пожежної безпеки в Україні». Виконання та дотримання вимог правил пожежної безпеки - це запорука збереження Ваших матеріальних цінностей та саме головне - життя кожної людини. Давайте будемо спільно виховувати культури правил безпеки життєдіяльності. Будьте розсудливі! Бережіть себе, своїх рідних і близьких!  

        

Олександр Баша,

начальник Веселівського районного сектору

           ГУ ДСНС України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь