A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

На засіданні МО вчителів української словесності обговорено питання ефективного впровадження інноваційних технологій у НВП

Дата: 02.03.2017 21:00
Кількість переглядів: 1010

2 березня на базі КЗ «Маломихайлівська ЗОШ І – ІІІ ступенів» відбулося засідання методичного об'єднання Координаційного центру науково-методичного забезпечення вчителів української мови та літератури ЗНЗ Веселівської ОТГ на тему: «Шляхи ефективного впровадження новітніх освітніх технологій на уроках української мови та літератури. Використання електронних засобів навчання як засіб формування комунікативної компетентності учнів».

Розпочалось методоб'єднання відкритим уроком з української мови вчителя КЗ «Маломихайлівська ЗОШ» Терещенко О.І., який, повністю розкривши педагогічну майстерність вчителя, отримав високу оцінку колег.

Під час теоретичної частини заходу досвідчені вчителі поділились досвідом  використання інноваційних технологій у своїй діяльності. Так, вчитель КЗ «Широківська ЗОШІ – ІІІ ст.» Полякова О.О. розкрила питання «Блог як засіб освітньої діяльності вчителя-словесника», Ларіонова Л.В. (різнопрофільна гімназія) поділилась секретами застосування соціального сервісу PADLET для створення сучасного конспекту уроку та презентувала власний конспект. Керівник методоб’єднання Філь Г.Б. виступила із темою «Шкільний твір інформаційної доби: як поєднати традиції та інновації. Створення учнями буктрейлерів».

Крім того, Галина Богданівна зупинилась на питанні підготовки учнів до участі до ЗНО у 2017 році та підвела підсумки ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, мовознавчих конкурсів імені П.Яцика та імені Т.Шевченка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь