Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

На засіданні МО вчителів української словесності обговорено питання ефективного впровадження інноваційних технологій у НВП

Дата: 02.03.2017 21:00
Кількість переглядів: 1022

Фото без опису2 березня на базі КЗ «Маломихайлівська ЗОШ І – ІІІ ступенів» відбулося засідання методичного об'єднання Координаційного центру науково-методичного забезпечення вчителів української мови та літератури ЗНЗ Веселівської ОТГ на тему: «Шляхи ефективного впровадження новітніх освітніх технологій на уроках української мови та літератури. Використання електронних засобів навчання як засіб формування комунікативної компетентності учнів».

Розпочалось методоб'єднання відкритим уроком з української мови вчителя КЗ «Маломихайлівська ЗОШ» Терещенко О.І., який, повністю розкривши педагогічну майстерність вчителя, отримав високу оцінку колег.

Фото без опису

Під час теоретичної частини заходу досвідчені вчителі поділились досвідом  використання інноваційних технологій у своїй діяльності. Так, вчитель КЗ «Широківська ЗОШІ – ІІІ ст.» Полякова О.О. розкрила питання «Блог як засіб освітньої діяльності вчителя-словесника», Ларіонова Л.В. (різнопрофільна гімназія) поділилась секретами застосування соціального сервісу PADLET для створення сучасного конспекту уроку та презентувала власний конспект. Керівник методоб’єднання Філь Г.Б. виступила із темою «Шкільний твір інформаційної доби: як поєднати традиції та інновації. Створення учнями буктрейлерів».

Крім того, Галина Богданівна зупинилась на питанні підготовки учнів до участі до ЗНО у 2017 році та підвела підсумки ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, мовознавчих конкурсів імені П.Яцика та імені Т.Шевченка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь