A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Творчий звіт культурно-масової роботи Веселівського селищного будинку культури КУ "Культурно -мистецький центр" за 2016 рік

Дата: 11.02.2017 20:23
Кількість переглядів: 1697

Фото без описуВеселівський селищний будинок культури працює на базі КУ «Культурно- мистецький центр» з 1 січня 2016 року. За цей час було проведено безліч культурно -масових заходів, які заходи завжди проходили на високому професійному рівні,завдяки професіоналізму та плідній праці творчих працівників та аматорів художньї самодіяльності.

Усього в селищному будинку культури працює 7 колективів художньої самодіяльності, в яких налічується понад 100 участників

Серед них працюють колективи, які носять звання самодіяльний «народний»:

  • Самодіяльний «народний» ВІА «Веселяни» (керівник Роман Бартків)
  • Самодіяльний «народний» ансамбль козаків ВЗН «Січослави» (керівник Михайло Даньшин)
  • Самодіяльний «народний» вокальний ансамбль «Дивограй» (керівник Дмитро Бакуменко).

 

Також у селищному будинку культури працюють творчі колективи художньої самодіяльності:

  • Вокальний жіночий ансамбль «Горлиця» (керівник Михайло Даньшин), який на кожному концерті підкорює багато сердець своєю щирістю та гарним настроєм
  • Дитяча вокальна студія «Надія» (керівник Наталія Бартків), яка з кожним роком збільшується талановитою молоддю та гарними вокалістами Веселівського району.
  • Студія естрадно-спортивного танцю «Статус» (керівник Юлія Долгополова); колективу в цьому році виповнилось 9 років. За цей період він впевнено крокує вперед і кожного разу показує гарний результат.
  • Театральна студія, яка займається проведенням театралізованих свят, ранків тощо.

Крім того, існують малі форми – це солісти, дуети, тріо.

Активно функціонує платна танцювальна студія «Атмосфера» (керівник

Венера Ібатулліна). Учасники студії неодноразово брали участь у концертах, а також виїздили на фестивалі до інших районів, області, де займали почесні місця.

На базі Веселівського селищного будинку культури існує 2 клуби за інтересами:

  • Клуб любителів гри в теніс.
  • Шахматний клуб «Стратег».

За період першого року існування громади у 2016 році на території Веселівської ОТГ було проведено понад 150 масових заходів, на яких було присутньо майже 44 тисячі глядачів.

Усі культурно-масові заходи, в яких активну участь бали усі творчі колективи, пройшли на високому рівні.

Великий колектив, до якого входили працівники будинку культури музичної школи, бібліотеки, та селищної ради гідно представили Веселівський район на Покровській ярмарці в м. Запоріжжя у жовтні 2016-го.

Велику програму показали кращі спортсмени нашого краю – команда «Воркаут».

Крім того, саме працівники селищного будинку культури протягом року організовували зустріч іноземних гостей з Німеччини та з Польщі.

У жовтні був проведений творчий обласний огляд художньої самодіяльності. Всі творчі номери були представлені на високому рівні.

Деякі зауваження були тільки щодо естетичного вигляду, так як костюмна база неповна. Але в цілому членам комісії та глядачам все сподобалось.

Творчий колектив будинку культури тісно співпрацює з музичною школою. У всіх концертах та масових заходах беруть активну участь колективи «Дольче Войс»,«Пара Фраз», а також талановита малеча, учні музичної школи – це скрипалі, акордеоністи та солісти.

У 2016 році був проведений дитячий фестиваль «Крок до зірок», де малеча нашого краю мала змогу показати свої таланти та розкрити потенціал на великій сцені.

Яскравими костюмами та цікавим сценаріємвідзначились новорічні ранки, підготовані творчим колективом нашого закладу, які із задоволенням відвідали діти шкільного та дошкільного віку. Незабутні враження лишилися і в батьків.

У 2016 році суттєво покращилась матеріально-технічна база: придбано звукопідсилюючу апаратуру та світлову музичну апаратуру.

Вцілому 2016 рік був насиченим та плідним.

Усі заходи пройшли на високому рівні, адже щороку наш заклад намагається використовувати інноваційні підходи під час підготовки і проведення заходів, які жителі селища відвідують із задоволенням. А це вагомий показник в організації культурно-масової роботи на території усієї громади.

 

 

 

Адміністрація

Веселівського селищного будинку культури


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь