A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Програма соціально-економічного та культурного розвитку Веселівської селищної територіальної громади на 2016 рік

Дата: 10.02.2016 20:17
Кількість переглядів: 1134

Програма соціально-економічного та культурного розвитку Веселівської селищної територіальної громади на 2016 рік (далі Програма) базується на аналізі соціально-економічної ситуації, що склалася у попередні роки, прогнозах розвитку території громади, а також зовнішніх та внутрішніх чинниках. Вона визначає цілі та пріоритети соціально-економічного розвитку території громади на 2016 рік, а також комплекс заходів місцевого самоврядування щодо підтримки найуразливіших верств населення, недопущення стрімкого зростання рівня безробіття, створення умов для економічного зростання та підвищення реальних доходів громадян.

         Програма соціально-економічного та культурного розвитку територіальної громади на 2016 рік підготовлена відповідно до Конституції України, Законів України "Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України", "Про місцеве самоврядування в Україні", Державної стратегії регіонального розвитку на період 2016 року.

Програма базується на основних показниках прогнозу економічного та соціального розвитку України на 2016 рік, з урахуванням оцінки реального стану економіки Веселівської селищної територіальної громади на основі аналізу виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку селищної ради за 2015 рік.

         Відповідно до оцінки тенденцій соціально-економічного розвитку Веселівської селищної територіальної громади  у 2015 році. Програмою визначено цілі та завдання соціальної та економічної політики на 2016 рік, спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку територіальної громади з метою формування якісного та безпечного середовища життєдіяльності населення територіальної громади.

         Основною метою Програми  є   загальне підвищення суспільного добробуту населення.

         Фінансове забезпечення реалізації завдань і заходів Програми буде здійснюватися за рахунок Державного, обласного та селищного бюджетів, коштів суб’єктів господарювання, залучених коштів населення, а також інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

У процесі  виконання Програма може уточнюватися. Зміни та доповнення до Програми затверджуються Веселівською селищною територіальною громадою.

Завантажити повну версію


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь