A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Педагоги районної гімназії готуються до практичного застосування інноваційної технології у навчально-виховному процесі

Дата: 05.03.2017 20:14
Кількість переглядів: 647

Фото без опису2 березня відбулась перша (теоретична) частина планового засідання творчої групи КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія», яка працює над темою «Науково-методичні основи використання ІКТ у навчально-виховному процесі в середовищі «1 учень – 1 комп’ютер».

Члени ТТК Ковальова Оксана Миколаївна, Можаєва Наталія Анатоліївна та Поляков Володимир Сергійович працюють над дослідженням інноваційного проекту «Один учень – один комп’ютер», спрямованого на апробацію нових технологій навчання і розробку методичних рекомендацій.

Фото без описуПід час засідання учасники опрацювали теоретичні засади технології впровадження моделі навчання «1 учень – 1 комп’ютер», ознайомились зі створеним каталогом програмних продуктів та нормативно-правовими документами щодо використання планшетів у НВР (правила безпечної роботи, пам’ятки, журнали технічних проблем тощо), а також розглянули інформаційне середовище – блог творчої групи, на якому буде висвітлюватися підібраний матеріал та вивчили методику роботи з планшетами в умовах здоров`язберігаючої педагогіки. Особливу увагу учасники засідання звернули на санітарно-гігієнічні норми, якими під час уроку визначається час роботи для дітей молодшого шкільного віку.

Фото без описуНа друге (практичне) засідання творчої групи, яке пройшло 3 березня, була запрошена вихователь ГПД Ірина Миколаївна Сінєльнікова, яка презентувала створені інтерактивні дидактичні матеріали «Ознайомлення з алфавітом» та «Порівняння чисел в межах 10» для занять в позаурочний час з першокласниками на базі шкільних планшетів.

Оксана Миколаївна та Наталія Анатоліївна провели майстер-клас «Я б зробила це так», під час якого вони продемонстрували своє бачення застосування середовища «1+1» на практиці.

У ході обговорення майстер-класу учасники заходу відзначили позитивні результати впровадження моделі не лише у вивченні та засвоєнні навчального матеріалу, але й у плані виховання, комунікації на рівні дитина – вчитель – батьки.

 

Фото без опису

 

О.М. Ковальова

керівник творчої групи 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь