Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбулася прем'єра мюзикла "Снігова королева"

Дата: 16.01.2018 19:42
Кількість переглядів: 756

Фото без описуМюзикл «Снігова королева» став справжнім новорічним подарунком від танцювальної студії «Атмосфера» для нашої громади. Як завжди яскрава вистава відбулася з аншлагом.

Танцювальне шоу такого формату у нас відбулося вперше.  Це приємна несподіванка. Цього дня глядачі чекали з нетерпінням. Квитки на мюзикл були розпродані задовго до дня прем’єри.  Довгі та тривалі репетиції, підбір музики та постановка хореографії, костюми  - всі ці речі залишаються за кулісами.
І ось день  прем’єри настав!   Вислів - яблуку ніде впасти – це сама та фраза, якою можна охарактеризувати цей захід.Чудова добра казка про добре серце, яке розтопило лід, не залишила байдужим нікого з присутніх в залі.  Додавши  до цього   чудову музику, прекрасну хореографію, костюми, чарівні голоси артистів.
 Окремо хочеться виділити  професіоналізм  та майстерність   керівника студії Ібатулліної  Венери Амурівни. Поєднання сучасної та класичної музики,  підбір костюмів, хореографія - вражаюче видовище!
Мюзикл не залишив байдужим ні дітей ні дорослих , ні   тих, хто вперше знайомився з казковою історією, ні  тих, хто  її знає. Глядачі  з гідністю оцінили нове сценічне прочитання казки, про що  свідчили бурхливі овації з залу.
 Керівник та колектив  студії «Атмосфера»   щиро дякують  підприємцю  Стогній Романі, директору та працівникам селищного  Будинку культури, майстру макіяжу Олені Ванжі, а  також  запрошеним для участі  в шоу: Беллі Плетінь, Еріку Єгізарян, Ладі Опарі, Олі Шаповаловій, Поліні Романенко  та  Оксані Іванівній Волошиній.
 По закінченні  мюзиклу  Ібатулліна В.А.  подарувала артистам подарунки та почастувала  смачним тортом.  А нам в свою чергу хочеться висловити подяку танцювальній студії «Атмосфера» та її чудовому керівнику, талановитому хореографу  Ібатулліній Венері Амурівні за  мистецтво танцю, за неймовірні емоції, які ми отримуємо на ваших концертах.
Бажаємо колективу успіхів, творчого зростання, нових вершин. Венері Амурівні  натхнення, терпіння та чекаємо нових сюрпризів!  Саме сюрпризів, тому що кожний концерт студії це - несподіванка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь