A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбулось засідання МО вчителів біології

Дата: 19.02.2017 19:34
Кількість переглядів: 610

Фото без опису17 лютого на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбулось засідання методичного об’єднання координаційного центру науково-методичного забезпечення вчителів біології.

 

В рамках заходу присутні відвідали відкритий урок біології у 9 класі (вчитель районної гімназії Федорова О.В.) на тему «Будова і функції головного мозку», який отримав високу оцінку колег. Фото без опису

Продемонстроване вчителем використання активних методів та методичних прийомів, доцільне застосування ІКТ, оптимальне поєднання форм роботи, створення доброзичливої атмосфери сприяли формуванню в учнів ключових компетентностей: природничо-наукової, пізнавальної, комунікативної, інформаційно-комунікаційної, здоров’язбережувальної.

Фото без опису

 

Також керівник МО вчителів біології Артім Н.М. ознайомила присутніх з результатами ІІ (районного) та ІІІ (обласного) етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології та рекомендаціями щодо підвищення якості підготовки до олімпіад.

 

Фото без описуВчителі обмінялися досвідом з питань практичного семінару «Мережа Інтернет як засіб реалізації ідей дослідницького та пошукового потенціалу учителів та учнів». Мусіхіна Г.П. представила використання можливостей роботи із сервісом LearningApps.org, Шевцова Т.М. – організацію навчального процесу учнів з використанням дистанційного навчання, Нестеренко О.В. – використання Інтернет-уроків біології, Микитенко А.А. – ознайомила з біологічними сайтами та надала корисну інформацію про їх зміст.

Фото без описуМайстер-клас «Я роблю це так…» провели: вчителі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.. №1» Шкель Н.Л. («Створення та ведення освітнього блогу «Біологічна скарбничка вчителя Шкель Наталі Леонідівни»), КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Лазуткіна І.В. («Формування ключових компетентностей шляхом використання сучасних інноваційних технологій»).

Крім того, вчителі обговорили шляхи підготовки учнів до участі в ЗНО – 2017 та особливості навчання за новими програмами учнів 8-х класів.

Фото без опису   Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Координаційний центр 

науково-методичного забезпечення

відділу освіти, молоді та спорту 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь