A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Досвід проти досвіду

Дата: 06.02.2017 16:46
Кількість переглядів: 629

04 лютого у спортивному залі ПКЗ «ДЮСШ» відбувся перший традиційний обласний турнір з волейболу серед ветеранів від 40 років, організатором якої стала Веселівська селищна рада.

Фото без опису

Таким чином кращі гравці свого часу пропагують здоровий спосіб життя та вкотре демонструють – вік для спорту не завада. Крім того, змагання приурочили до 78-річчя Василя Павловича Орла – одного з найкращих волейболістів нашого краю у минулому.

Фото без описуЗ вітальним словом до учасників турніру та вболівальників звернулися голова Веселівської районної ради ветеранів Василь Павлович Орел, голова Веселівської районної ради Олександр Цвіліховський (який став також і учасником турніру) та заступник селищного голови Ілона Бабаніна. Гарний настрій та позитивні емоції учасникам змагань своїм виступом подарував танцювальний колектив «Атмосфера».

 

Крім господарів турніру – збірної з команд Новоолександрівки і Новоуспенівки, команди «Ізвєстія» (Веселе) – за титул чемпіона змагалися команди з м. Мелітополя, смт Михайлівки, смт Чернігівки та м. Оріхова.

Знайомити суперників на турнірі не довелося. Усі команди вже і раніше зустрічались на різних спортивних майданчиках, а тому мали можливість вкотре пограти один з одним не як суперники, а як старі друзі.

Фото без описуПротягом усіх змагань команди виборювали звання кращих, змагаючись в підгрупах, і після серії фінальних матчів було визначено переможців та призерів турніру.

Кращим гравцем турніру став Володимир Вишняков (м. Мелітополь), найстаршим учасником – Павло Слободянюк (збірна Новоолександрівки та Новоуспенівки).

І все ж таки, команда з Мелітополя, за яку грали титуловані й досвідчені спортсмени, продемонструвала найкращу технічну, майстерну гру. Мелітопольці заслужено посіли п’єдестал переможців та отримали головний приз змагання. Срібними призерами стали господарі майданчику – команда «Ізвєстія» (Веселе), а бронзову нагороду отримала команда з Оріхова.

Чемпіони та призери отримали кубки, медалі та грамоти.

Організатори турніру висловлюють подяку депутату Веселівської районної ради С.В. Рудському, директору ПКЗ «ДЮСШ» Ю.В. Козюрі, а також М.М. Мусіхіну, Р.О. Кікотю, В.А. Ібатулліній за допомогу у проведенні турніру.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Михайло Козюра


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь