A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбувся фінал Кубку Веселівського району з футболу

Дата: 12.05.2017 18:35
Кількість переглядів: 820

У вівторок, 9 травня, на центральному стадіоні Веселого відбувся фінал районного кубку з футболу. У турнірі брали участь вісім команд. І за остаточну перемогу змагалися дві найсильніші: «Ізвєстія» (Широке) та «Руслан» (Менчикури). Матч завершився з рахунком 1:0 на користь команди з Менчикур.

Фото без опису

Загалом матч проходив без очевидної переваги сил когось із суперників. Однак варто зазначити, що «Руслан» проводив більше часу в нападі на чужій половині поля. Та й взагалі діяв більш агресивно, за що отримав дві жовті картки для Руслана Васьковського та Олексія Бута.

«Ізвєстія» успішно оборонялися і час від часу йшли у контратаку. Штурм воріт обох команд постійно «ламався» об захист та воротарів. Останніх варто окремо відзначити. Михайло Беспалько («Руслан») та Максим Трошкін («Ізвєстія») упевнено тримали свій кордон під замком, аж поки Менчикури не заробили можливість пробити пенальті. Сергій Колісник використав цей шанс, щоб відкрити рахунок. На додаток, захисник цієї команди Роман Кізілов врятував свої ворота від, здавалося б, неминучого голу і завадив широківцям зрівняти рахунок.  

Веселівська районна федерація футболу висловлює подяку за допомогу у проведенні турніру Народному депутату України Сергію Валентирову, голові Веселівської селищної ради Петру Кіяшку, суддям Олександру Акімову, Олексію Сметанському, Андрію Селіванову та представникам всіх команд учасниць.

 

О.Залата



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь