A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«Фортуна» повертається на Веселівщину

Дата: 18.02.2017 18:29
Кількість переглядів: 701

Фото без описуУ п’ятницю, 17 лютого, в актовому залі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбувся Перший відкритий чемпіонат інтелектуальної гри «Фортуна» серед дорослих команд.

Учасниками першої гри сезону стали команди Берестівської ОТГ (Бердянський район), Воскресенської ОТГ (Пологівський район) та Веселівської ОТГ. Нашу громаду представляло відразу дві команди: збірна педагогів громади та команда танцювальної студії «Атмосфера».

Головним організатором змагань став відділ освіти, молоді та спорту Веселівської селищної ради. Ведучим заходу, як і в старі добрі часи, був директор ПКЗ «ДЮСШ» Юрій Козюра. Право відкрити Перший чемпіонат гри було надано селищному голові Петру Кіяшку. У перервах між іграми для учасників та глядачів заходу співала учениця Веселівської гімназії Кристина Журжа і танцювали вихованки танцювальної студії "Атмосфера".

Нагадуємо, що, відповідно до правил, у грі беруть участь 3 – 4 команди, які змагаються між собою по-черзі. Кожна окрема гра складається з чотирьох блоків: усний, музичний, фото і відео тури. На кожне запитання учасники команд повинні швидко дати коротку відповідь. Якщо одна команда помиляється, право дати відповідь надається другій команді, у якої є 10 с на роздуми. Відповідати командам дозволяється тільки після подання світлового сигналу. В кінці гри набрані бали підсумовуються, за кількістю яких і визначається переможець.

Цього дня було проведено 5 ігор, під час яких усі 4 команди змагались один з одним. У результаті першим чемпіоном сезону, з великим відривом у балах, стала збірна команда вчителів Веселівської ОТГ, яка отримала золоту сову. Володарями другого місця та срібної сови стали учасники команди «Атмосфера». А бронзова сова (ІІІ місце) поїхала разом з учасниками команди Воскресенської ОТГ у Пологівський район.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь