Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Вічна пам'ять Герою - Зоріну Леоніду Олександровичу

Дата: 23.08.2024 15:34
Кількість переглядів: 35

Фото без описуЗ глибоким сумом сповіщаємо про втрату нашого земляка ЗОРІНА ЛЕОНІДА ОЛЕКСАНДРОВИЧА, який народився 13 січня 1980 року в селі Менчикури, Веселівського району, Запорізької області. Він зростав у звичайній робітничій родині та з юних років проявляв відповідальність і любов до праці.

Після закінчення Менчикурівської середньої школи у 1996 році Леонід вступив до Веселівського аграрного ліцею, де здобув професію механізатора. Військову службу проходив у Дніпропетровській області в танкових військах, що додало йому мужності та сили духу.

Свій трудовий шлях Леонід розпочав у місті Полтава, де створив сім'ю, з якою розділяв радість батьківства, виховуючи двох синів. Однак після розлучення повернувся до рідного села, де працював різноробочим і проживав разом із матір'ю, підтримуючи її у повсякденних справах.

13 червня 2024 року Леонід був призваний за контрактом Запорізьким РТЦК та СП, де служив солдатом, старшим стрільцем-оператором І стрілецького відділення І стрілецької спеціалізованої роти стрілецького батальйону "ШКВАЛ", військової частини А 0536.

На жаль, 15 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Нью-Йорк, Бахмутського району Донецької області, Леонід загинув, виявивши героїзм і відвагу в боротьбі за Україну.

Поховання героя відбулося 23 серпня 2024 року в селі Матвіївка, Вільнянського району, Запорізької області.

Вічна пам'ять Герою. Герої не вмирають, вони залишаються назавжди в наших серцях.

Світла пам'ять про Леоніда Олександровича назавжди залишиться в наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Нехай земля йому буде пухом, а душа знайде спокій у вічності.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь