Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Незламна: Історія Світлани Ізмайлової, Волонтерки та Матері Героїв

Дата: 29.06.2024 18:46
Кількість переглядів: 86

Фото без описуШановна Світлано Володимирівно!

Щиро вітаємо Вас із високою нагородою – Орденом Княгині Ольги III ступеня, яку Ви отримали від Президента України. Це велике визнання Ваших заслуг та досягнень.

Світлана Володимирівна Ізмайлова народилася 14 квітня 1962 року в місті Пологи, Запорізької області. Після закінчення Запорізького медичного закладу, вона працювала старшою медичною сестрою в Запорізькій обласній дитячій лікарні №5. У 2000 році через інвалідність вона вийшла на пенсію.

 

У 2010 році Світлана переїхала до смт Веселе, де активно зайнялася громадською діяльністю. Вона стала членом виконавчого комітету Веселівської селищної ради та очолила об'єднання співвласників багатоповерхових будинків. Її будинки неодноразово отримували відзнаки за найкращий дім і двір.

 

З початком російської агресії у 2014 році, її син Володимир пішов добровольцем захищати Україну. Світлана організувала волонтерську групу, допомагаючи родинам військовослужбовців та внутрішньо переміщеним особам. Вона також ініціювала оздоровчу програму для дітей з родин переселенців.

 

У 2020 році Світлана очолила філію громадської організації «Об'єднання дружин і матерів бійців АТО» у Запорізькій області. Після початку повномасштабної війни у 2022 році, вона була змушена залишити смт Веселе, ризикуючи життям, і переїхала до Павлограда.

 

 

В Павлограді вона продовжила свою діяльність, очоливши філію організації «Сильна українська мама». Її син Володимир загинув на Харківському напрямку у 2022 році, а зять Іван Сіріца загинув під Бахмутом у 2023 році.

 

Незважаючи на особисті втрати, Світлана Володимирівна продовжує свою громадську та волонтерську діяльність. Вона надихнула багатьох людей не здаватися і вірити в перемогу України.

 

Світлана Ізмайлова нагороджена численними відзнаками за свою волонтерську діяльність та допомогу військовослужбовцям. Її історія є прикладом незламності духу та відданості своїй країні.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь