Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Сьогодні, 28 червня, ми відзначаємо День Конституції України — один із найважливіших свят нашої держави.

Дата: 28.06.2024 09:37
Кількість переглядів: 46

Фото без описуСьогодні, 28 червня, ми відзначаємо День Конституції України — один із найважливіших свят нашої держави. У цей день ми вшановуємо Основний Закон, який став основою нашої незалежності, суверенітету та демократичного розвитку. Конституція України — це не лише юридичний документ, а й символ наших прагнень до свободи, справедливості та єдності.

В цьому році ми відзначаємо це свято в умовах, коли наша країна знову змушена боротися за свою незалежність і територіальну цілісність. Війна на сході та півдні України стала важким випробуванням для всіх нас, але водночас згуртувала нас, зміцнила нашу віру в перемогу та ще більше підтвердила цінність наших конституційних прав і свобод.

Наші захисники на фронті, волонтери, лікарі, вчителі, усі, хто працює на благо України, щодня втілюють у життя принципи, закріплені в Конституції. Вони демонструють непохитну волю, відданість своїй країні та віру в наше спільне майбутнє.

Конституція України визначає наш шлях до європейського майбутнього, до інтеграції в сім'ю демократичних народів світу. Сьогодні, як ніколи, важливо зберегти вірність цим принципам і продовжувати розбудовувати правову державу, де панує верховенство права, де кожен громадянин має захищені права і свободи.

Ми віримо, що з кожним днем ми стаємо ближчими до Перемоги та Миру на нашій землі. Нехай цей день стане нагадуванням про нашу силу, нашу єдність і нашу непохитну віру в краще майбутнє.

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь