Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

З глибоким сумом і повагою повідомляємо про загибель воїна-захисника України, ПРИЙМЕНКА ОЛЕКСАНДРА АНАТОЛІЙОВИЧА.

Дата: 27.06.2024 11:09
Кількість переглядів: 83

Фото без описуОлександр народився 16 лютого 1983 року в селі Ентузіаст, Веселівського району, Запорізької області. Батько Олександра працював механізатором, а мати – дояркою. В сім'ї було ще дві старші сестри – Тетяна та Наталка. Після успішного закінчення школи у 2000 році, Олександр вступив до Веселівського професійного аграрного ліцею, де здобув професію тракториста. Після завершення навчання працював механізатором, як і його батько.

У 2014 році Олександр вступив до Збройних Сил України. З 2014 по 2015 роки він брав участь в антитерористичній операції (АТО) на Донецькому напрямку. Вірний своїй країні та обов'язку, з перших днів повномасштабної війни, 24 лютого 2022 року, Олександр добровольцем пішов на захист Батьківщини.

Його знали як доброзичливого, чуйного, веселого та завжди готового прийти на допомогу. Він був душею компанії, активним та люблячим сином, братом і дядьком. Завжди зустрічав усіх з теплими словами «бажаю здоров’я». Його позивний був «Льолик».

Олександр Прийменко загинув 23 червня 2024 року, вірний військовій присязі, проявивши стійкість та мужність у бою під час захисту Батьківщини біля населеного пункту Липці Харківської області.

Щиро висловлюємо співчуття близьким та рідним Олександра Прийменка. Важко знайти слова, які могли б полегшити біль від цієї непоправної втрати. Нехай спогади про його доброту, мужність і самовідданість завжди зігрівають ваші серця.

Його світлий образ назавжди залишиться у наших серцях. Вічна пам'ять Герою, який віддав своє життя за незалежність і свободу України.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь